Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ημερίδα στο Κιλκίς με θέμα "Ο ρόλος της Ηγεσίας στο Σχολικό Οργανισμό"

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς διά του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων - Σχολικών Δραστηριοτήτων της, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους:
1. Δρ. φιλ. Γεώργιο Μανωλίδη , Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 02.
2. Δρ. Ι. Θωμαϊδη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 03.
3. Msc Ελένη Μιχαλοπούλου, Σχολική Σύμβουλο ΠΕ 01.
4. Δρ. Σταμπολίδη Νικόλαο, Φυσικό Ραδιοηλεκτρολόγο, MSc, ΜΑ στην Εκπαίδευ
ση, ΜΑ στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων και στην Εκπαιδευτική Πολιτική, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 12.10. 
5. Δρ. Α. Ντάνη, Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α.
6. Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ“ με τη Συνεργασία της Ψυχολόγου  
κας Έφης Γεωργακοπούλου, εκπρόσωπο του Οργανισμού Κατά Των Ναρκωτικών- Ο.ΚΑ.ΝΑ . 
7. ΚΕΔΔΥ - Ε.Λ.Μ.Ε. – Σχολή Γονέων Κιλκίς, 

επιμορφωτικό σεμινάριο ( 69 ) ωρών, στο οποίο θα παρουσιαστούν συστηματικές καινοτόμες δράσεις για την « Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Ο ρόλος της Ηγεσίας στο Σχολικό Οργανισμό».

Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εξήντα (60) εκπαιδευτικούς ( 2 τμήματα), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων του Νομού Κιλκίς, που επιθυμούν να ενημερωθούν για την « Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης και το ρόλο της Ηγεσίας στο Σχολικό Οργανισμό».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 έως τις 26 Ιουνίου 2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς.

Επισημαίνουμε και τονίζουμε ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι δωρεάν.

Παρακαλούνται οι κ. κ. Διευθυντές – Διευθύντριες και οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής, όπου θα αναγράφονται τα ονόματα και η ειδικότητα των συναδέλφων, στο e-mail : politistika@dide.kil.sch.gr ή στο φαξ 2341029194 , σύμφωνα με το υπόδειγμα που ακολουθεί, μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013.

Προκειμένου οι συμμετέχοντες / χουσες να λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης , θα πρέπει να έχουν παρακολουθήσει ανελλιπώς το πρόγραμμα ( 10 % απουσίες ) και να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.