Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αναφορά Ξουλίδου από του «Ανεξάρτητους Έλληνες» για το δικαστικό μέγαρο Κιλκίς


Θέμα: «Ακαταλληλότητα κτιρίου στο οποίο στεγάζονται το Πρωτοδικείο Κιλκίς, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς και το Ειρηνοδικείο – Πταισματοδικείο Κιλκίς και ανάγκη μεταστέγασης αυτών».

Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, καταθέτει αναφορά τα ακόλουθα έγγραφα:
- Έκθεση αυτοψίας του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κιλκίς, που αφορά το κτίριο, όπου στεγάζονται το Πρωτοδικείο Κιλκίς, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς και το Ειρηνοδικείο – Πταισματοδικείο Κιλκίς.

- Δελτία Ελέγχου (1656, 1657, 1658/ 26-3-2009, 1659, 1660, 1661/5-2-2009) του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του Περιφ/κού Κέντρου Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Μακεδονίας –Θράκης.

- Επιστολή του Πρωτοδικείου Κιλκίς, με θέμα: “Περιγραφή κατάστασης κτιρίου στέγασης των υπηρεσιών του Πρωτοδικείου Κιλκίς και ανάγκη μεταστέγασης των”.

- Επιστολή του Ειρηνοδικείου -Πταισματοδικείου Κιλκίς, με θέμα: “Περιγραφή κατάστασης κτιρίου στέγασης των υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου -Πταισματοδικείου Κιλκίς και ανάγκη μεταστέγασης αυτού”.

Στα παραπάνω έγγραφα περιγράφεται αναλυτικά η ακαταλληλότητα του κτιρίου, στο οποίο στεγάζονται το Πρωτοδικείο Κιλκίς, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς και το Ειρηνοδικείο – Πταισματοδικείο Κιλκίς.

Επισημαίνεται ότι μετά από υγειονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, οι χώροι είναι ακατάλληλοι και απαιτείται άμεση παρέμβαση για εξάλειψη των καταστάσεων που δημιουργούν ανθυγιεινή εστία.

Ζητείται η άμεση παρέμβαση, των αρμόδιων Υπουργών, ώστε να αντιμετωπιστεί το σοβαρότατο πρόβλημα, που έχει προκύψει, και που καθιστά επιτακτική ανάγκη την άμεση μεταστέγαση των υπηρεσιών του Πρωτοδικείου Κιλκίς, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κιλκίς και του Ειρηνοδικείου – Πταισματοδικείου Κιλκίς, σε νέο κτίριο ώστε να πληροί τις αυξημένες δικαστικές ανάγκες των ανωτέρω υπηρεσιών.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές στις οποίες θα προβείτε, ώστε να επιλυθεί το μείζον θέμα της άμεσης μεταστέγασης των ανωτέρω υπηρεσιών ώστε να μην καθιστά τις συνθήκες εργασίας σε μια τέτοια δικαστική υπηρεσία τριτοκοσμικές και σε μεγάλο βαθμό επαχθείς για τους υπαλλήλους, τους δικαστές, και τον κόσμο που προσέρχεται σε αυτήν.

Επισυνάπτονται τα έγγραφα ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. σιγά μην σχίσεις κανένα καλτσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Skase blima polla mas eipes esu kai o matskos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.