Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πρόγραμμα αγώνων στον Β' Όμιλο της Ημιτελικής Φάσης χειροσφαίρισης Κορασίδων στο Κιλκίς

Μετά την κλήρωση των αγώνων, το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής :
Τετάρτη 8 Μαΐου, 1η Αγωνιστική
10.00 Α.Ο. Προσοτσάνης - Α.Σ. Φέρωνας Βέροιας
12.00 ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89 - Ο.Φ. Νέα Ιωνία
Τετάρτη 8 Μαΐου, 2η Αγωνιστική18.30 ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89 - Α.Ο. Προσοτσάνης
20.00 Ο.Φ. Νέα Ιωνία - Α.Σ. Φέρωνας Βέροιας
Πέμπτη 9 Μαΐου, 3η Αγωνιστική10.00 Α.Ο. Προσοτσάνης - Ο.Φ. Νέα Ιωνία
12.00 Α.Σ. Φέρωνας Βέροιας - ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89
Η τεχνική σύσκεψη των αγώνων θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 21.00 στο ξενοδοχείο διαμονής των ομάδων ( Hotel Victoria ) στο Κιλκίς. Εκεί θα δοθούν οι λίστες με τα ονόματα των αθλητριών και συνοδών της αποστολής και θα συζητηθούν λεπτομέρειες που αφορούν τους αγώνες της Ημιτελικής Φάσης.

Το σύστημα των αγώνων της Ημιτελικής φάσης είναι ένας προς όλους σε μονό γύρο με βαθμολογία. Στο τέλος των αγώνων οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση της βαθμολογίας προκρίνονται στην Τελική Φάση Κορασίδων.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων σε οποιαδήποτε θέση της βαθμολογίας ισχύουν όσα αναφέρονται στην ειδική προκήρυξη ηλικιακών πρωταθλημάτων περιόδου 2012 - 2013.

Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων, ισχύει η Ειδική προκήρυξη ηλικιακών πρωταθλημάτων περιόδου 2012 - 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.