Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Για την χαρά των παππούδων μας

"Το κίνητρο σε μια ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο, ίσως το σημαντικότερο, ώστε να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες. Για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα θα ήταν αρκετό, γι αυτούς που κρατούν τον σύλλογο ενεργό, και μόνο η 85χρονη ιστορία του.
Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Η ομάδα είναι συνυφασμένη και άρρηκτα δεμένη με την ιστορία του χωριού αποτελώντας το πιο ισχυρό και διαχρονικό κομμάτι της. Στην ομάδα σε λίγα χρόνια θα αγωνίζονται παιδιά που θα αποτελούν την τέταρτη γενιά ποδοσφαιριστών και θα είναι αυτά που θα κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο οδηγώντας τον ακόμα μακρύτερα. 

Η αγάπη των παππούδων μας για την ομάδα όμως είναι το ισχυρότερο κίνητρο και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν ξέρουμε ότι και μόνο που βλέπουν την ομάδα στο γήπεδο χαίρονται ενώ σε κάθε επιτυχία της είναι σαν να τους δίνουμε περισσότερα χρόνια ζωής. Για τον 80χρονο Σταλίδη Περικλή και τον 70χρονο Νικολαΐδη Ανέστη, που εδώ και δεκαετίες ακολουθούν αδιαλείπτως την ομάδα σε κάθε της βήμα, αξίζει να πασχίζεις και να μοχθείς για την διατήρηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, για την αγάπη σας και για τις συγκινήσεις που μας προσφέρετε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.