Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Ανάρτηση διδάκτρων φροντιστηρίων κ.λπ. στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου»

Από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Αγορανομική Διάταξη 04/2010 «Τα κάθε είδους φροντιστήρια, Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, υποχρεούνται να καταθέτουν σε ηλεκτρονική μορφή στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών της ΥΠ.Ε.Α. της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (e-mail: ftsirog@e-prices.gr) το αργότερο μέχρι 15 Ιουνίου εκάστου έτους, τιμοκατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους για το επόμενο έτος. 
Υπόδειγμα φόρμας υποβολής τιμοκαταλόγων υπάρχει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου www.gge.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣà Αγορανομικές Διατάξεις 2010 (βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας) àΑγορανομική Διάταξη 4/2010, όπου παρατίθενται οι φόρμες υποβολής τιμοκαταλόγων και οι οδηγίες συμπλήρωσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.