Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έναρξη εγγραφών στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς

O Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς- βρεφονηπιακούς σταθμούς για το έτος 2013-2014, ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 15 Ιουνίου 2013. 

Οι αιτήσεις εγγραφής που αφορούν τους βρεφ/κους σταθμούς της πόλης του Κιλκίς και της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου γίνονται δεκτές στα γραφεία του Οργανισμού στο κτίριο του Δημαρχείου στο Κιλκίς και στα τηλ. 23413 52220-223-224 και 225. Αντίστοιχα, οι αιτήσεις εγγραφής που αφορούν τους περιφερειακούς παιδικούς σταθμούς θα γίνονται δεκτές στους κατά τόπους σταθμούς.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

1) Βεβαίωση εργασίας της μητέρας από την υπηρεσία ή τον εργοδότη της. Αν η μητέρα έχει η ίδια επιχείρηση προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86.

2) Εκκαθαριστικό της εφορίας του τρέχοντος οικονομικού έτους και αν αυτό δεν είναι δυνατό τότε το εκκαθαριστικό εφορίας του προηγούμενου έτους.

3) Βεβαίωση περί της καλής υγείας του παιδιού (το σχετικό έγγραφο θα δίνεται από την υπηρεσία για να συμπληρωθεί από τον παιδίατρο).

4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5) Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ώστε να αποδεικνύεται η ακριβής διεύθυνση κατοικίας.

6) Για τους αλλοδαπούς απαιτείται ληξιαρχική πράξη γέννησης και άδεια νόμιμης παραμονής της οικογένειας στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.