Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Λήστεψαν 83χρονη

Συνελήφθησαν χθες (15.05.2013), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 15 και 25 ετών, για κλοπή σε βάρος 83χρονης ημεδαπής.
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 38 και 60 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, ο 15χρονος και ο 25χρονος τις μεσημβρινές ώρες της 14.05.2013 αφού πλησίασαν μία 83χρονη ημεδαπή που επέστρεφε πεζή στην οικία της, ένας εξ αυτών αιφνιδιαστικά τράβηξε και της αφαίρεσε μία ασημένια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της αξίας (100) Ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι διέθεσαν έναντι του χρηματικού ποσού των (80) Ευρώ την αφαιρεθείσα αλυσίδα σε ενεχυροδανειστήριο ενός 60χρονου ημεδαπού, στο οποίο εργάζεται ως υπάλληλος η 38χρονη.

Επιπλέον, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι 25χρονος συλληφθείς στην πόλη της Κατερίνης με την ίδια μέθοδο κάθε φορά:

· μεσημβρινές ώρες της 17.12.2012 αφαίρεσε από 81χρονη ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα αξίας (300) Ευρώ,

· μεσημβρινές ώρες της 27.12.2012 αφαίρεσε από 69χρονη ημεδαπή ένα χρυσό Κωνσταντινάτο αξίας (200) Ευρώ,

· απογευματινές ώρες της 27.12.2012 αφαίρεσε από 69χρονη ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα αξίας (600) Ευρώ.

Σε αστυνομικό έλεγχο του ενεχυροδανειστήριου του 60χρονου βρέθηκε η αφαιρεθείσα αλυσίδα της 83χρονης και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη υπεβλήθη μήνυση για μη καταγραφή ενέχυρων ή αγορασθέντων αντικειμένων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.