Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Μουσική συναυλία του ΓΑΣΚ με το καλλιτεχνικό σύνολο "Η πόλις", το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013


18 σχόλια:

  1. Μπράβο στον ΓΑΣ Κιλκίς για όσα προσφέρει στον τόπο και την νεολαία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την ιδέα & καλή επιτυχία , οταν οι σύλλογοι συνεργάζονται γεννιουνται θαύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγχαρητηρια καλη επιτυχια στη μοιρασια φωναξτε μας καλη κονομα ναχετε κυριοι

      Διαγραφή
  3. Ενα Αθλητικό γεγονός που θα πλαισιωθεί με μουσική από ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς της πόλης μας , είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιωθεί οτι όταν σώμα και πνεύμα βρίσκονται σε ισορροπία , ο άνθρωπος μπορεί να έχει ποιότητα και πολιτισμό στην καθημερινότητά του , ευεξία και καλη διάθεση , συνεργατικότητα και ειρήνη μέσα του ! Καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ μην χασεις ευκαιρια να παινεψεις οτι ειναι για τον μηναρετζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητε υπονοεις κατι για τη Ζωιτσα ?
    μπορει την εκδηλωση να την σκεφτηκε ο συναιτερος του ο σερασκερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τιποτα τζαμπα θα κανει ο ΓΑΣ ολο το μυαλο στο χρημα φτανει πια ζητουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται ετσι...Είναι φανερό πως η ανοησία είναι αήττητη στη ζωή αυτή, όπως και η κακία και η ζήλια φυσικά.
    Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί σαν χώρα φθάσαμε σ αυτό το χάλι λοιπόν. Έναν έξυπνο και κακό, μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Έναν ηλίθιο ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...απαξιώ ν απαντήσω σε αυτοπροσδιοριζόμενους ανώνυμους , ελάτε να σας τα πω κι απο μικροφώνου στη συναυλία και μην ξεχασετε να εχετε 5 ευρω μαζι σας, τόσο θα σας κοστίσει η είσοδός σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιμετώπισέ τους με χιούμορ...μη μασάς...δεν είναι οι αντιπροσωπευτικοί της κοινωνίας...

      Διαγραφή
    2. βρε ματσκο μη μιλας εκανες χειροτερα στα γραφεια του τσιτουριδη πριν σε διωξει εσυ μιλας

      Διαγραφή
  9. Ανωνυμα μπορω να γραφω κι εγω οτι θελω ετσι? Γελοια υποκειμενα σαν του λογου σου υπαρχουν ακομα, δυστηχως. Ζήτουλας γινεσαι εσυ "αγαπητε". Ζητησες την προσοχη μας και την ειχες για λιγο ομως γιατι εχουμε και δουλειες. Συνεχισε να γραφεις, γινεσαι απολαυστικα καραγκιοζης. Κριμα να μη γνωριζω ποιος-α εισαι. Θα εκοβα και εισιτηριο για να σε δω σε μια αλλη γελοια παρασταση που θα δωσεις. Τον "χειροκροτησατε" φανταζομαι ολοι οι απο πανω ετσι? Αυτο θελει ο Ζητουλας ΤΟ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δολωμα επεσε και το ψαρι τσιμπησε ψεματα ειναι γιατι θυμωνεις?

      Διαγραφή
  10. Λιγο πιο εξυπνος ή καλυτερη εξυπνη αν ησουν και κοιτουσες την ωρα που γραφτηκε το μηνυμα θα καταλαβαινες οτι το μηνυμα δεν σου του εστειλε κανενας απ αυτους που θα θελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην εφημερίδα θα απευθυνθώ λέγοντας ότι βεβαίως είναι δεκτές οι γνωμες και οι απόψεις των πολιτών , μα θεωρώ φασισμό και λογοκρισία αυτό που συμβαίνει εδω μέσα , καθ ότι δεν έχω εμπειρία σε αναλογες αναρτήσεις . Μήπως θα ήταν πιο σωστό ελευθερα να ανακοινωνονται τα σχόλια , αρκει να είναι επώνυμα? με έλεγχο των ηλεκτρονικών διευθύνσεων? Ποιοι είναι όλοι αυτοί που γράφουν με τόση άνεση , αλλοι κατηγορώντας κι άλλοι υποστηρίζοντας ? Λυπάμαι φίλε Κώστα Χαραλαμπίδη ... θα ξανασκεφτώ πολύ να σχολιάσω κατω απ αυτές τις συνθηκες . Εξακολουθώ να μην έχω κρίση ταυτότητας κυριοι ανώνυμοι !! Έλεος πια μ' αυτή τη "δημοκρατία"....
    Φίλε Βασίλη ευχαριστώ για τη συμβουλή σου , και βέβαια με χιούμορ θα το δω πια ... εδω διαθέτουμε τις ώρες μας και τον εαυτό μας και οι ανεγκεφαλοι εκει το βιολί τους, επι προσωπικου και πιθανόν βλεποντας τουρκικο σήριαλ συγχρόνως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην πας. Έχει κλείσει η "ΓΝΩΜΗ" προ πολλού και τώρα ο Χαραλαμπίδης φαίνεται εκδικείται όσους έχουν δική τους γνώμη.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.