Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα της 4Ε !

Για ακόμη μια χρονιά η 4Ε μας μεταφέρει στα Ιεροσόλυμα και στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου για να παρακολουθήσουμε σε δορυφορική μετάδοση την συγκλονιστική τελετή Αφής του Αγίου Φωτός. Το θαύμα που περιμένει, με κομμένη την ανάσα, όλη η ανθρωπότητα. Μέγα Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά από την 4Ε. 

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, στις 12:00, η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα» σας κρατά συντροφιά με ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα από την Ξυλόπολη Θεσσαλονίκης. Έθιμα, χοροί και τραγούδια, για ένα γλέντι ελληνικό και παραδοσιακό!
Το απόγευμα της Λαμπρής στις 19:30 οι Σύλλογοι Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου-Κορδελιού και Βαθυλάκκου Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Σταθμού μας, ένα μικρασιατικό γιορτάσι. Ένα νοσταλγικό μελωδικό ταξίδι με σταθμούς την «Σμύρνη και τα περίχωρά της».

Στις 21:30 μη χάσετε σε πρώτη μετάδοση την ταινία «ο Άγιος», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Παστουρματζή. Ένας άνθρωπος βρίσκεται αναπάντεχα πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Κι εκεί παλεύει με την αλήθεια, με την καρδιά του, με τον Θεό. Παλεύει για την σωτηρία του αλλά και για την σωτηρία του δίδυμου αδελφού του...

Την Λαμπροδευτέρα συνεχίζουμε με εκπομπές στο κλίμα της ημέρας, ενώ το βράδυ στις 21:30 θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ «Οδοδείκτης του Ουρανού». Ένα σεμνό αφιέρωμα στον μακαριστό γέροντα π. Θεόφιλο Ζησόπουλο, τον άνθρωπο που κέντρο της ζωής του ήταν η Ανάσταση του Χριστού, και έργο του, η ανάσταση του πονεμένου συνανθρώπου. 













Δείτε στο youtube τα trailer:

ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ:http://www.youtube.com/watch?v=LZQeWoUXVQA&list=UUme3CT1jvhMFAHDhY589Eyw&index=3

ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ:http://youtu.be/YcoJde2aDVI

Ο ΑΓΙΟΣ: http://www.youtube.com/watch?v=g7Kf5Fx2_Ig&list=UUme3CT1jvhMFAHDhY589Eyw&index=2

ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ:http://www.youtube.com/watch?v=9p8ylocAhvc&list=UUme3CT1jvhMFAHDhY589Eyw&index=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.