Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σε μάντρα ανταλλακτικών έκρυψαν 37.900 ναρκωτικά χάπια

Εντοπίσθηκε, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μάντρα ανταλλακτικών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, εντός της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοτρόπων ουσιών.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες (30-05-2013), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην προαναφερόμενη μάντρα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ένα σάκο και μία κούτα, συνολικά (37.919) ναρκωτικά δισκία.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 41, 25 και 31 ετών, ενώ στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, δύο (2) μαχαίρια.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας συνεχίζουν τις έρευνες για τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς και για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σχετικά με τη προέλευση και περαιτέρω διάθεση των κατασχεθέντων ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.