Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στο Κιλκίς αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, προκειμένου να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες για ζητήματα που αφορούν στην περιοχή. 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Π.Ε. Κιλκίς έχει ως εξής:

· 13.00: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα στον Τελωνειακό Σταθμό Ευζώνων, μία από τις δύο βασικές πύλες εισόδου στην Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να προεδρεύσει σε συνάντηση εργασίας, με θέμα την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Τελωνείου Ευζώνων εν όψει της έναρξης της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και της αναμενόμενης αύξησης της κίνησης ταξιδιωτών και εμπορευμάτων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς και αρμόδιου για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας Χρήστου Γκουντενούδη και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χαλκιδικής και αρμόδιου για θέματα τουρισμού Γιάννη Γιώργου.

Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Αντώνης Λιάπης, ο Προϊστάμενος του Τελωνειακού Σταθμού Ευζώνων Γιάννης Καρακασίδης, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Πιερίας , Κιλκίς και Χαλκιδικής.

· 14.00: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

· 17.30: Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα με το Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο (Επισκοπείο, Ι. Μονή Παναγίας, Γουμένισσα).

2 σχόλια:

  1. Ας ρίξει και μια ματιά στο υποτιθέμενο Κέντρο πληροφόρησης του Δήμου Παιονίας.
    Κάποιοι λένε ότι δεν πάτησε άνθρωπος εκεί (υπάλληλος) από τότε που εγκαινιάστηκαν! Μετά δυσκολίας βλέπεις από τα γλιτσωμένα τζάμια τα άδεια παρατημένα γραφεία εντός!
    Είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααααα ολα κι ολα στο Δημο Παιονιας ολα λειτουργούν ρολόι!!!!!! ......οταν γίνεται η αλαγη της ωρας προς τα πίσω

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.