Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο Α.Σ. "Τόλμη Κιλκίς" σε φιλικούς αγώνες Taekwondo Παίδων - Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη

Φιλικοί αγώνες Taekwondo Παίδων – Κορασίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Μ. Αλέξανδρος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. 
Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν 2005 - 06 -07 στο πρώτο γκρούπ και 2002-03-04 στο δεύτερο γκρουπ με την κάθε κατηγορία ηλικίας και κιλών ξεχωριστά σε τετράδες. Οι αναμετρήσεις ανέρχονταν έως και 4 φορές σε πολλές τετράδες αλλά δίχως νικητή. Σε πέντε τερέν και συμβατικούς θώρακες με πλήρη προστασία ειδικά στο πρόσωπο έγιναν οι αγώνες ,με έναν σκοπό, τη γνωριμία ,την εξοικείωση και εμπειρία του αγωνιστικού τομέα.

Σ αυτήν την διοργάνωση που χαρακτηρίστηκε γιορτή αθλητισμού λόγω της μικρής ηλικίας παίδων συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 19 αθλητές –ριες.

Παρά το μικρό της ηλικίας η προσπάθεια και η διεκδίκηση ήταν μεγάλη με στόχο την κατάκτηση και οπωσδήποτε με το δικό τους τρόπο που οφείλουμε να σεβαστούμε. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό πάνω απ’όλα για την ψυχολογία. Η αναγνώριση της προσπάθειας και η επιβράβευση είναι η ηθική αμοιβή.

Συγχαρητήρια έδωσε σε όλα τα παιδιά ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.