Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η Τόλμη Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF Β. Ελλάδος

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF Β. Ελλάδος εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θες/νίκης στις 20-21 Απριλίου 2013 από την Ένωση Β.Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε. 
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με αναμετρήσεις έως και 5 για τελικό, σε αρκετές κατηγορίες.

Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do, δίχως video replay και κανονισμούς διαιτησίας WTF, σε δυο τερέν.

Στόχος των αγώνων ήταν η μια ακόμα εμπειρία ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 9-12 Μαΐου 2013 στο κλειστό Τόφαλος Πάτρας.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν στων εφήβων-νεανίδων από 1996 έως 1999 και ανδρών-γυναικών από 1997 και κάτω.

Σε αυτή τη διοργάνωση της Ένωσης συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες.

- Αναστασιάδη Σεβαστιανό, ο οποίος αγωνίστηκε σε δυο κατηγορίες, εφήβων έως 59 κιλά και ανδρών έως 58 κιλά, και κατάφερε να κατακτήσει δυο αργυρά μετάλλια, δίνοντας οκτώ αγώνες σε δυο μέρες.

- Στεφανίδου Ευθυμία, νεανίδων έως 59 κιλά, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

- Ποζίδης Συμεών εφήβων έως 55 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

- Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων έως 59 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

- Καϊκη Βαλσάμω, νεανίδων έως 46 κιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στερήθηκε τον τελικό στον πρώτο πόντο του 4ου γύρου που λέγεται χρυσός πόντος.

- Τσόπουλος Δημήτριος, εφήβων έως 68 κιλά, ο μικρότερος της κατηγορίας γεν. 1999, όπου κατάφερε μια πολύ καλή νίκη αλλά στον δεύτερο στερήθηκε από τον πρωταθλητή της κατηγορίας. 

Η συνεχής αγωνιστική αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική ανεξαρτήτου αποτελέσματος με στόχο την βελτίωση. Μέσα από λάθη και με σεβασμό προς τον αντίπαλο, με πολύ δουλειά εξαλείφοντας τα αρνητικά , οι πιθανότητες για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου είναι πολλές.

Την ομάδα στήριξαν και οι βοηθοί προπονητή Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και ο αθλητής Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος κ ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία κ το ευ αγωνίζεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.