Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Προτάσεις Μόδας από τους Σχεδιαστές του AΤΕΙΘ, Παράρτημα Κιλκίς στο Mediterranean Cosmos

Με το πολυσυλλεκτικό event «Οδηγώντας τη Μόδα», η καρδιά της avant-garde μόδας χτυπά στη Θεσσαλονίκη, στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Mediterranean Cosmos. 
Από τις 5 έως τις 20 Απριλίου οι σχεδιαστές του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παράρτημα Κιλκίς, σχολιάζουν τις τάσεις της μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών μόδας του ΑΤΕΙΘ στις τρεις θεματικές ενότητες «Recycled», «Handcraft» και «Black or White». Οι δεκαετίες της μόδας παντρεύονται με χιούμορ, στον all time classic συνδυασμό του λευκού με το μαύρο θα βρείτε χειροποίητες λεπτομέρειες, που προκαλούν, ενώ οι σχεδιαστές μάς καλούν να γίνουμε οι ίδιοι δημιουργοί επεμβαίνοντας στην γκαρνταρόμπα μας με απρόσμενα ξηλώματα και ανακυκλωμένες ηλεκτρικές συσκευές.

Οι μικροί επισκέπτες θα κατευθυνθούν στο παιδικό stage, όπου με τους σχεδιαστές μόδας του ΑΤΕΙΘ θα παρέμβουν σε πρωτότυπα σκίτσα, για να γίνουν και αυτοί μικροί σχεδιαστές! Τα παιδικά δημιουργικά εργαστήρια λαμβάνουν χώρα τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή (16.00-21.00) και Σάββατο (12.00-20.00) καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.