Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Με πρωτιές επέστρεψε το Kinesis-gym Κιλκίς, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας

Στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα την περασμένη Κυριακή συμμετείχε το γυμναστήριο Kinesis. Η Ε.Ο.Α έχει εντάξει το νέο αγωνιστικό στυλ Kyokushin Fighting στο αγωνιστικό της πρόγραμμα και λόγο των πολλών συμμετοχών γίνεται ξεχωριστό πρωτάθλημα μόνο για αυτό το στυλ. Το γυμναστήριο Kinesis συμμετείχε με 6 αθλητές τους Γιώργο Καρακασίδη που πήρε πρώτη θέση στην κατηγορία έφηβων -65, την Νίκη Ποζίδου,τον Μιχάλη Κουρουζίδη, τον Χρήστο Μπακόλα που πήρε πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών -80, τον Γιάννη Ρίτσιο και τον Βάλσαμη Χασάπη. 

Εκτός αυτούς συμμετείχαν άλλοι δυο αθλητές του γυμναστηρίου σε επίλεκτους επαγγελματικούς αγώνες (Kyokushin Ring Fighter) που πραγματοποιήθηκαν με το πέρας του πρωταθλήματος τους Δημήτρη Μπακόλα και Σωτήρη Μπογιατζάκη οι οποίοι και εξουδετέρωσαν τους αντιπάλους τους και στέφτηκαν νικητές. 

Την αποστολή συνόδευαν ο εκπαιδευτής του γυμναστηρίου Αντώνης Γιαννακίδης και ο εκπαιδευτής του Α.Σ Σωκράτη Θεόφιλος Φουλεδάκης που δήλωσαν ευχαριστημένοι με την παρουσία όλων των αθλητών και ταυτόχρονα εκτελούσαν και χρέη διαιτητή. Επόμενος σταθμός είναι η συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyokushin Fighting της ISDO στην Αθήνα τον Ιούλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.