Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Συναντήσεις Μητροπολίτη για το Νοσοκομείο και την Παιδεία

Τον Διοικητή κ. Θεμιστοκλή Ανθρακίδη και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Στυλιανό Βαμβίνη του Νοσοκομείου Κιλκίς υποδέχθηκε στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. 
Ο κ. Ανθρακίδης ενημέρωσε τον Σεβασμι
ώτατο για προβλήματα που υπάρχουν στο Ίδρυμα καθώς και για τις ενέργειες που προβαίνει η Διοίκηση προκειμένου να τα αντιμετωπίσει, μέσα σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του. Είναι γνωστό άλλωστε, το μεγάλο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου για την πορεία και το επίπεδο προσφοράς υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου, από το οποίο εξυπηρετούνται εκατοντάδες Κιλκισιώτες.

Ακολούθως ο Σεβασμι
ώτατος δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Καρατάσιο, συνοδευόμενο από τον διευθυντή Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο Ραμπίδη και τον διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Κωνσταντινίδη. Ο κ. Καρατάσιος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την κατάσταση στο χώρο της Παιδείας, με τον Μητροπολίτη να κατανοεί απόλυτα τα προβλήματα και τις ανάγκες αφού υπηρέτησε για 30 και πλέον έτη στην Εκπαίδευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου