Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς "Ανοικτή Οθόνη"

Η Κινηματογραφική Λέσχη "Ανοικτή Οθόνη" σας ενημερώνει ότι θα προβεί σε εκλογές για να προκύψει μια καινούργια ομάδα-συμβούλιο διαχείρισης και αλληλεγγύης της κινηματογραφικής λέσχης από το Σεπτέμβριο του 2013.
Η ομάδα που θα εκλεγεί θα αποτελείται από 6 μέλη και 2 αναπληρωματικά τα οποία θα έχουν δυνατότητα ισότιμη στην έκφραση απόψεων όπως και τα υπόλοιπα 6 τακτικά. 

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 21 Απριλίου, επέτειο μαύρης μνήμης του γελοίου πραξικοπήματος των χουντοσυνταγματαρχών, ημέρα κατά την οποία η 'Ανοικτή Οθόνη" έχει αφιέρωμα στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο ενώ θα εμφανιστεί και μουσικό σχήμα κιθάρας του δασκαλου κιθάρας Γκιγιόμ Σαρποτιέ (ΟΠΟΝΓΑ Κιλκίς-τμήμα κιθάρας). 

Οι φίλοι της Λέσχης θα μπορούν να ψηφίζουν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής στο Επιμελητήριο Κιλκίς που θα ξεκινήσει στις 7μμ με την 1η ταινία, θα συνεχιστεί στις 8.30 με μουσική και θα ακολουθήσει η 2η ταινία στις 9.00μμ. 

Θα δίνουν απλώς το mail τους (αν έχουν) και το κινητό τους τηλέφωνο και θα ψηφίζουν ενώ παράλληλα θα μπορούν και να παρακολουθούν τις ταινίες του αφιερώματος (για το οποίο θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου με υποθέσεις ταινιών κλπ και φυσικά η είσοδος θα είναι ελεύθερη).

Τέλος το σημαντικότερο: όσοι και όσες ενδιαφέρονται να μετέχουν στη νέα ομάδα-συμβούλιο της Κ.Λ. Κιλκίς μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο tsitsimis@gmail.com ή στο τηλ 6977224923 με sms μέχρι και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.