Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Επίσκεψη Καράογλου στο δήμο Παιονίας

Ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, συνοδευόμενος από τον βουλευτή νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά πραγματοποίησε, για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, την Δευτέρα 1-4-2013, επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Παιονίας . 
Ο δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας υποδέχτηκε στο γραφείο του τον υπουργό και τον βουλευτή του νομού, όπου και συζήτησαν για την καθαριότητα του τελωνείου, τα διόδια καθώς και για θέματα που διεκδικεί ο Δήμος από την Κεντρική Διοίκηση .

Στη συνέχεια μετέβησαν, συνοδευόμενοι από τους συνεργάτες τους, στο τελωνείο όπου ο υπουργός συνομίλησε με φορείς και αρχές του τελωνείου και κατόπιν μετέβησαν στο σημείο όπου υποδεικνύεται από το δήμο να κατασκευαστούν τα νέα διόδια.

Ο δήμος Παιονίας προτείνει το συγκεκριμένο σημείο για διόδια , προκειμένου να διασφαλίσει ,ότι οι κάτοικοι δεν θα επιβαρυνθούν από αυτά, για τις εντός δήμου μετακινήσεις των.

Ο κ. Λαπόρδας επισημαίνοντας στον υπουργό ότι ο συνοριακός σταθμός των Ευζώνων είναι η πρώτη χερσαία είσοδος της χώρας σε διέλευση οχημάτων, και εσχάτως σε διέλευση λαθρομεταναστών, ζήτησε από τον κ. Καράογλου την αρμόζουσα από την Πολιτεία προσοχή και βοήθεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.