Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ετήσια Γενική Συνέλευση της ¨Ενωσης Αστυνομικών νομού Κιλκίς

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ.Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την 04 Απριλίου 2013 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς παρουσία μεγάλου αριθμού μελών της. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός, ενώ σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της νυν διοίκησης πραγματοποίησε η Πρόεδρος κ.Γεωργία Τσελέκη.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος αναφέρθηκε σε θεσμικά-εργασιακά ζητήματα. Τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας αναλύθηκαν από τον αρμόδιο αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γεώργιος Φεστερίδης, ενώ για οικονομικά-συνταξιοδοτικά-μισθολογικά αναφέρθηκε εκτενώς ο αρμόδιος αντιπρόεδρος κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Αντώνιος. 

Στην πορεία των εργασιών παρών έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αντώνιος ΛΙΑΠΠΗΣ. Στη συνέλευση απέστειλε τηλεγράφημα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ενημερώνοντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια για θέματα των αστυνομικών του Κιλκίς, ενώ την Βουλευτή ν.Κιλκίςκ. Ειρήνη Αγαθοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε η Αναστασία Πάγκου. 

Την Γενική συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βέροιας κ.Απόστολος Μούρτης, ο αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.θεσσαλονίκης κ.Στέργιος Δρόσος και η νομική σύμβουλος της Ένωσής μας κ.Παναγιώτα Φαρμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.