Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ημέρα Δενδροφύτευσης στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Η Τοπική Κοινότητα Πολυκάστρου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας - Αθλητισμού - Νεολαίας - Πολιτισμού και Εθελοντισμού Δήμου Παιονίας και την Εθελοντική Ομάδα Παιονίας, στα πλαίσια της προσπάθειας τόσο για την βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος, όσο την αισθητική εικόνα ορισμένων επιλεγμένων περιοχών διοργανώνει « Ημέρα Δενδροφύτευσης » στην πόλη του Πολυκάστρου και συγκεκριμένα στην περιοχή πίσω από το Κέντρο Υγείας  την Κυριακή 14 Απριλίου του 2013 και ώρα 11.00 το πρωί. 
Σε αυτή τη νέα δράση στόχος είναι να φυτευτούν νέα δασικά δενδρύλλια, μεγάλου αριθμού, τα οποία θα συμβάλουν στην αναγέννηση των οικοσυστημάτων μας και στην ενδυνάμωση του δασικού μας πλούτου.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όλων των ηλικιών, τους οποίους προσκαλούμε και παροτρύνουμε να έρθουν, να συμμετέχουν ενεργά στις ομάδες εργασίας που θα συσταθούν, για την πραγματοποίηση της ενέργειας δενδροφύτευσης για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Τέλος, πιστεύοντας ότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να ενισχύονται και να αποτελούν συλλογική προσπάθεια όλων μας για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας, σας καλούμε και σας παρακαλούμε ταυτόχρονα να ενημερώσετε όσους περισσότερους συνδημότες για την ανερχόμενη δράση , ελπίζοντας στην ευαισθητοποίηση του καθενός για την βελτίωση και διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.

Ας είμαστε όσο πιο πολλοί γίνεται για να δώσουμε λίγο παραπάνω οξυγόνο στην ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.