Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Πείτε ένα όνομα εφοπλιστή αλλιώς βουλώστε το ξεφτιλισμένοι καραγκιόζηδες και συκοφάντες"

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής για το δημοσίευμα της εφημερίδας, Guardian, με το οποίο άφηνε υπόνοιες ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου χρηματοδοτείται από εφοπλιστές.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:Η ανθελληνική βρετανική φυλλάδα Guardian ανακάλυψε στήριξη της Χρυσής Αυγής από... εφοπλιστές! Τα ψέμματα και τις αθλιότητες των άγγλων αναπαρήγαγαν όλα τα ξεφτλισμένα μέσα και κόμματα του συστήματος (από το Έθνος του Λαμπράκη μέχρι τον Ριζοσπάστη του κκε). 

Η Χρυσή Αυγή τους προειδοποιεί και τους προκαλεί: πείτε ένα και μόνο όνομα ενός εφοπλιστή ή κεφαλαιοκράτη ή πλούσιου ή οποιουδήποτε άλλου κερατά που μας έδωσε έστω και ένα ευρώ! Πείτε ένα όνομα ειδάλλως βουλώστε το ξεφτιλισμένοι καραγκιόζηδες και συκοφάντες. 

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο καθαρό πολιτικό Κίνημα, που βασίζεται στον Αγώνα και την ανιδιοτελή προσφορά των ανθρώπων της. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ραγδαία, γι' αυτό και έχει ενώσει ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εναντίον της. Από Μπόμπολα και Λαμπράκη μέχρι σύριζα και κκε. 

Όλοι τους ουραγοί των ανθελλήνων της guardian, ανδρείκελα και φερέφωνα των ξένων που έχουν διαλύσει την Πατρίδα μας.

6 σχόλια:

  1. νομιζω ο μπομπολας στηριζει τη χ.α.
    σοβαρευτειτε.............
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς την ηγετική ομάδα της χρυσής αυγής.
    Αγαπητοί Κύριοι
    Πολλές φορές σε τούτη δω τη χώρα, πατριδοκάπηλοι τα κονόμησαν, πουλώντας από εθνικοφροσύνη μέχρι κομμουνισμό.
    Πρόσφατο είναι το παράδειγμα βουλευτή του νομού μας που συναγωνιζόμενος τον Σουμάχερ, βγήκε πρώτος καταφέρνοντας μέσα σε μία μόνο κοινοβουλευτική θητεία να περάσει, από 3 κόμματα.
    Ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρισκόταν έλεγε και το ανάλογο τραγούδι.
    Σεις τώρα αν και τραγουδάτε «πατριδοκαπηλευτικά», θα υποθέσω ότι υπάρχει η καλύτερη των προθέσεων από μέρους σας και δεν είστε ίδιοι.
    Θα υποθέσω επίσης ότι, ενεχόμενο είναι να υπάρχει λάθος στην εκτίμησή μου και όντως «Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο καθαρό πολιτικό Κίνημα, που βασίζεται στον Αγώνα και την ανιδιοτελή προσφορά των ανθρώπων της»
    Αν όμως είναι έτσι τότε μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί τα βάζετε με τον κάθε ανήμπορο που πέρασε από χίλια κύματα για να διεκδικήσει τον άρτο τον επιούσιο και δεν τα βάζετε με τα πραγματικά αφεντικά, τους κλέφτες αυτού του τόπου;
    Ιστορία λέτε ότι γνωρίζετε και μάλιστα θέλετε να την διδάξετε και στα παιδιά. Άρα ξέρετε για τους κρατικοδίαιτους εφοπλιστές που δημιούργησε το φαγοπότι του σχεδίου Μάρσαλ και πώς αυτοί μέχρι και σήμερα υπάρχουν και λυμαίνονται αυτόν τον τόπο.
    Ξέρετε για τους ρόλους των Χριστοφοράκων την περίοδο της κατοχής, όπως ξέρετε πολύ καλά ότι η γόνοι αυτών των σπόρων συνεχίζουν να καταβροχθίζουν τον πλούτο αυτού του λαού.
    Ξέρετε πώς και ποιός έφαγε τα λεφτά του χρηματιστηρίου, ξέρετε ποιος πραγματικά έφαγε τα λεφτά της πολιτιστικής πρωτεύουσας στην Θεσσαλονίκη, ποιος έφαγε τα λεφτά των ολυμπιακών αγώνων, ξέρετε για τα ορφανά έργα του Λαλιώτη και για το πραγματικό παιχνίδι των ομόλογων, του Βατοπεδίου όπως ξέρετε και για το ξεπούλημα της Αγροτικής και του ταμιευτηρίου.
    Ξέρετε για τους εκπροσώπους της μεγαλοαστικής τάξης του Κολωνακίου και το ότι σήμερα που η Ελλάδα αναστενάζει αυτοί εξακολουθούν να ρημάζουν ξεπουλώντας ότι έχει η Ελλάδα, όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά όπου γης.
    Αν λοιπόν ξέρετε όλα αυτά τότε γιατί δεν πάτε να στηθείτε έξω από το σπίτι του κάθε προαναφερθέντος λαμόγιου και ορμάτε σε αδύναμους ανθρώπους;
    Γιατί πάντα πουλάτε δύναμη στους αδύναμους;
    Δύο τινά μπορεί να υποθέσει ο κάθε καλόπιστος.
    Η ότι, όπως λέει η Guardian, σας χρηματοδοτούν γιατί είστε στημένοι και γνωρίζουν τα αφεντικά σας ότι, εάν οδηγήσουν τους ψηφοφόρους σε εσάς τότε θα μπορέσουν να σας κουμαντάρουν όπως θέλουν και την κατάλληλη στιγμή να σας αδειάσουν όπως τον Καρατζαφέρη, ο οποίος αφού έπαιξε το παιχνίδι του συστήματος οδηγήθηκε στο βόθρο της λήθης, η ότι απλά είστε οι ελαφρόμυαλες ντουντούκες του συστήματος και κατά την λαϊκή ρήση «όποιος δεν έχει μυαλό έχει ποδάρια», οπότε τραγουδήστε πατριωτικά γιατί είστε ακίνδυνοι και σας χρησιμοποιούν θαυμάσια σαν βαλβίδα εκτόνωσης.
    Αν υπάρχει άλλη εξήγηση τότε ζητάω συγγνώμη για την κακεντρέχεια μου.
    ΥΓ. 1. (Αλήθεια ποιοι έδωσαν προσφορές σε Λονδίνο, Βρυξέλες και αλλού για τα φιλέτα του Ελληνικού κράτους; Είχε τόσο μεγάλη ανάγκη η Ελλάδα από 40εκατομύρια και ξεπουλάει τα φιλέτα του εξωτερικού; Θα το κάνετε θέμα στη Βουλή;)
    2. Επειδή φαντάζομαι τις σκέψεις ορισμένων «χρυσαυγοχιτώνων» που πιθανά θα διαβάσετε το παραπάνω κείμενο, φροντίστε, εάν καταδεχθείτε να απαντήσετε, να μην επαληθεύστε το «ελαφρόμυαλες ντουντούκες» με απαντήσεις τύπου «χρυσή αυγή παντού»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα ερωτηματα είναι μόνο προς τη χρυσή αυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.