Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αναδασώσεις και συντηρήσεις στο Μεταλλικό Κιλκίς

Το Δασαρχείο Κιλκίς σε συνεργασία με την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, το Β΄ Λύκειο Κιλκίς, το Β΄ Γυμνάσιο Κιλκίς, το Ε΄ Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς, διοργάνωσε στις 2-4-2013 συμβολική συμπληρωματική αναδάσωση σε συνδυασμό με τη συντήρηση και την περιποίηση δενδρυλλίων που είχαν φυτευτεί πριν δύο χρόνια στη θέση «Χαρακώματα» του Δ.Δ. Μεταλλικού του Δήμου Κιλκίς. Κατά τη δραστηριότητα αυτή, όπου διαπιστώθηκε ο ζήλος και η μεγάλη διάθεση για προσφορά όλων των συμμετεχόντων και ειδικά των μαθητών της πόλης μας, φυτεύτηκαν 400 περίπου φυτάρια, κουκουναριάς, αριζόνας και σπάρτου ενώ ταυτόχρονα έγινε περιποίηση σημαντικού αριθμού δενδρυλλίων που είχαν φυτευτεί στην ίδια περιοχή το έτος 2011. 

Επίσης με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Δασοπονίας στις 21 Μαρτίου, υπάλληλοι της υπηρεσίας μας διένειμαν συμβολικά 400 δενδρύλλια σε πολίτες της πόλης του Κιλκίς προκειμένου να τα φυτέψουν εθελοντικά σε ελευθέρους χώρους, ενώ παράλληλα κατά το διάστημα Φεβρουάριου – Μαρτίου 2013, πραγματοποίησαν ομιλίες και παρουσιάσεις με θέμα την προστασία του δάσους και του φυσικού περιβάλλοντος σε διάφορα Σχολεία (Λύκεια, Γυμνάσια, κλπ) της περιοχής αρμοδιότητάς μας.




1 σχόλιο:

  1. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Σ.ΦΙ.Π ΚΙΛΚΙΣ)10 Απριλίου 2013 στις 2:55 μ.μ.

    Συγχαρητηρια σε ολους τους φορεις για την προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.