Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Γ. Καρατάσιο, δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης. 
Ο κ. Γ. Καρατάσιος συνοδευόταν από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Ν. Ακριτίδη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κ. Μακεδονίας κ. Β. Τουλίκα. Από πλευράς νομού στη συνάντηση ήταν παρόντες οι προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κ. Ραμπίδης και Γ. Κωνσταντινίδης.

Στη σύσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις για το νέο χάρτη της εκπαίδευσης και τις προτεινόμενες αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της. Οι αλλαγές κρίνονται αναγκαίες οι οποίες όμως θα πρέπει να γίνονται πάντα με συμφωνία όλων των εμπλεκομένων στη Σχολική διαδικασία και τη Σχολική Κοινότητα. 

Συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών και η εξειδίκευση των θεμάτων που απασχολούν την Εκπαιδευτική διαδικασία στο νομό όπως το θέμα της μεταφοράς των μαθητών και η διασφάλιση κατά το δυνατόν πληρότητας στη Σχολική Στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου