Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τσάκωσαν τους κλέφτες της Γρίβας Παιονίας

Συνελήφθησαν χθες (09.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ένας άνδρας 58 ετών και μία γυναίκα 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 
Ειδικότερα, ο 58χρονος πρωινές ώρες της 06.04.2013 και το βράδυ της 08.04.2013 αφού εισήλθε στην οικία 76χρονου ημεδαπού στη Γρίβα Κιλκίς, χρησιμοποιώντας κλειδί που απέκρυπτε ο ιδιοκτήτης, αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, διάφορα ελληνικά χαρτονομίσματα σε δραχμές και το χρηματικό ποσό των (180) Λέβα Βουλγαρίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 58χρονος διέθεσε τμήμα των αφαιρεθέντων αντικειμένων σε κατάστημα - ενεχυροδανειστήριο της 26χρονης στην Αξιούπολη Κιλκίς, έναντι του ποσού των (200) Ευρώ.

Σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 58χρονου και σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου, καθώς και στο κατάστημα της 26χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.