Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αγωνιστική δράση για τον Γιάννη Παπαδόπουλο - Μετέχει την Κυριακή στον μαραθώνιο του Ντίσελντορφ

Σε έναν από τους πιο γνωστούς γνωστούς διεθνείς μαραθώνιους , σε αυτόν του Ντίσελντορφ της Γερμανίας , θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή 28 Απριλίου ο βαλκανιονίκης πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος. 
Ο Παπαδόπουλος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την προετοιμασία σου για την συμμετοχή του στον αγώνα αυτό και όπως ο ίδιος δηλώνει βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που διαπιστώθηκε και με την πρόσφατη εμφάνισή του στον ημιμαραθώνιο των Τρικάλων όπου και πέτυχε νέα ατομική επίδοση.

Ο μαραθώνιος της Γερμανικής πόλης είναι από τους πιο “βατούς” αγωνιστικά , δίχως δηλαδή μεγάλες υψομετρικές διαφορές και εάν βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες , προσφέρεται για την επίτευξη καλών επιδόσεων από τους δρομείς. Κάτι που θα επιδιώξει και ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 2 ώρες 29'47'' από την περυσινή νίκη του στον μαραθώνιο του Βελιγραδίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.