Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Φιλικό του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τους παλαιμάχους του Κιλκισιακού

Την Κυριακή 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Παντελεήμονα φιλική αναμέτρηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων". Η ομάδα των παλαιμάχων ανταποκρίθηκε για ακόμα μια φορά στο κάλεσμα του συλλόγου τιμώντας τον με την παρουσία της. Οι ποδοσφαιριστές της επέδειξαν τα σπάνια χαρακτηριστικά που τους διέκριναν και συνεχίζουν να τους διακρίνουν έως και σήμερα, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους, με το τελικό 1-0 σκορ να το αποδεικνύει. 

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε με το αναμνηστικό έπαθλο ''ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ'' ο Χαρίτος Χρήστος πρώτος σκόρερ περιόδου 2012-13 με 13 τέρματα. Τιμής ένεκεν την απονομή έκανε ο εμπνευστής του θεσμού Νικολαΐδης Ανέστης που φέτος συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής. 

Οι διοικούντες ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή τους να παραμείνει ενεργός ο σύλλογος καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας φιλικές αναμετρήσεις με διάφορες ομάδες αλλά και οικογενειακά διπλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.