Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Απολογισμός και συμπεράσματα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Η αγωνιστική περίοδος 2012-13 είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Ο σύλλογος το καλοκαίρι βρέθηκε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του με τον κίνδυνο της διάλυσης να είναι τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε. Η άτακτη φυγή του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών του χωριού που ανήκαν στο δυναμικό του αποθάρρυνε και τους ελάχιστους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εμπλακούν στα διοικητικά με αποτέλεσμα την επί τρίμηνο αδιέξοδη κατάσταση που οδηγούσε στην παύση της λειτουργίας του σωματείου. 

Η λύση τελικά δόθηκε, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, από μια ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του που μετά από τις συγκινητικές τους προσπάθειες συγκροτήθηκε διοίκηση, η πρώτη στην ιστορία του συλλόγου με γυναικείες παρουσίες στο Διοικητικό του Συμβούλιο αλλά και πρώτη φορά με γυναίκα στον προεδρικό θώκο, ενώ αμέσως μετά η ανασυγκρότηση της ομάδας συνεχίστηκε με μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, ενεργοποιήσεις αδρανοποιημένων δελτίων αλλά και όλων των απαιτούμενων προετοιμασιών για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. 

Μοναδικός στόχος η συμμετοχή στο πρωτάθλημα και η όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή πορεία. Στόχος που τελικά επετεύχθη και αυτός θα είναι και ο βασικός της επόμενης χρονιάς για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 26 βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις και συντελεστή 27-34 τέρματα. 

Πέτυχε 7 νίκες 5 ισοπαλίες και 8 ήττες. Πήρε μέρος στα play off του πρωταθλήματος χωρίς όμως να επιτύχει τον προβιβασμό στην επόμενη κατηγορία. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Χαρίτος Χρήστος με 13 τέρματα. Το συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι ο ιστορικός Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα παρά τα όποια προβλήματα έμεινε ζωντανός και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-14 θα συμμετάσχει για 26η συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.