Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς έναν Αλβανό έναν Πακιστανό και έναν Έλληνα για διακίνηση λαθρομεταναστών

Συνελήφθη σήμερα (02.04.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Αλβανίας 34 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο δύο μη νόμιμων μεταναστών από έδαφος τρίτης χώρας προς την ελληνική επικράτεια. 

Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο να κινείται με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του και σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει στο όχημα δύο ομοεθνείς του με σκοπό να διευκολύνει την προώθησή τους στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν:
το προαναφερόμενο όχημα,
(2) κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.

Σε βάρος των δύο μη νομίμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


Επίσης συνελήφθη χθες (01.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 25 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο επτά μη νόμιμων μεταναστών (εκ των οποίων οι τέσσερις ανήλικοι) από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς) , οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 25χρονο να κινείται με ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ομοεθνούς του και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει επτά μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό να διευκολύνει την προώθησή τους στο έδαφος τρίτης χώρας, έναντι αδιευκρίνιστης χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, κατά τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι ο 25χρονος κατείχε πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα, ενώ σε βάρος δύο διακινούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των περιορισμών διαμονής.

Κατασχέθηκαν:
το προαναφερόμενο όχημα και
(1) κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 

Συνελήφθη επίσης χθες (01.04.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας ημεδαπός 45 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο ενός μη νόμιμου μετανάστη από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο να κινείται με ένα Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) και σε αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει έναν μη νόμιμο μετανάστη με σκοπό να διευκολύνει την προώθησή του στο έδαφος τρίτης χώρας.

Κατασχέθηκαν:
το προαναφερόμενο όχημα και
(1) κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης Κιλκίς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.