Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης – φακέλων υποψηφιότητας για ένταξη επενδυτικών σχεδίων

Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης – φακέλων υποψηφιότητας για ένταξη επενδυτικών σχεδίων στα Μέτρα:
Μέτρο 311 Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες (δικαιούχοι: ΓΕΩΡΓΟΙ)
Μέτρο 312 Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων (δικαιούχοι: ΜΗ ΓΕΩΡΓΟΙ)
Μέτρο 313 Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων (δικαιούχοι: ΜΗ ΓΕΩΡΓΟΙ) στο πλαίσιο του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 και αντί της 24ης Απριλίου 2013 ορίζει νέα καταληκτική ημερομηνία την 24η Μαΐου 2013 ημέρα Παρασκευή.
Επενδύσεις που ενισχύονται
· Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί μικρής δυναμικότητας υποδομών διανυκτέρευσης. 

Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί χώρων εστίασης και αναψυχής .Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του τουρισμού της υπαίθρου (π.χ. εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ειδικές μορφές τουρισμού, χώροι αθλοπαιδιών, χώροι γευσιγνωσίας). 

Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί μονάδων οικοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών παραδοσιακής τέχνης, βιοτεχνικών μονάδων σύμφωνα με τους επιλέξιμους ΚΑΔ του προγράμματος. 

Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με τους επιλέξιμους ΚΑΔ του προγράμματος. 

Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων παραγωγής ειδών διατροφής μετά την α΄ μεταποίηση σύμφωνα με τους επιλέξιμους ΚΑΔ του προγράμματος. 

Βελτίωση υποδομής επιχειρήσεων (των κατηγοριών που αναφέρονται στις δράσεις και για τους δικαιούχους αυτών των Μέτρων) με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για παραγωγή θερμότητας/ψύξης ή/και ηλεκτρισμού (όπως κεντρικά ηλιακά συστήματα, αξιοποίηση βιομάζας, γεωθερμικές εφαρμογές, φωτοβολταϊκά, κ.λ.π) με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης καθώς και επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας (στο κτιριακό κέλυφος ή/και στον Η/Μ εξοπλισμό) σε υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Οι προτεινόμενες επενδύσεις αφορούν αποκλειστικά τις επιλεγμένες περιοχές εφαρμογής του Άξονα 3, που για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς είναι:

Δήμος Κιλκίς: Δ.Ε. Γαλλικού (εκτός ΤΚ Πεδινού), Δοϊράνης, Κρουσσών, Μουριών και Πικρολίμνης (οι ΤΚ Ανθόφυτου, Μικρόκαμπου, Νέου Αγιονερίου, Νέου Γυναικόκαστρου, Παλαιού Αγιονερίου).

Δήμος Παιονίας: Δ.Ε. Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού, Λιβαδίων, Πολυκάστρου (εκτός της ΔΚ Πολυκάστρου).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.agrotikianaptixi.gr έως την Παρασκευή 24/5/2013 και θα κατατίθενται ως φυσικός φάκελος στην Αναπτυξιακή Κιλκίς - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.), Σόλωνος 13, 611 00 Κιλκίς, τηλέφωνο 2341025305, fax 2341028522, www.anki.gr που αποτελεί Αντένα του Μηχανισμού Υποστήριξης στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής υποβολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες από τα γραφεία της ΑΝ.ΚΙ., κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και από την ιστοσελίδα: www.anki.gr.

1 σχόλιο:

  1. Μια λεπτομέρεια:
    Τα προγράμματα αφορούν το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Αγροτική Ανάπτυξη "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" κι όχι το ΕΣΠΑ.. (ΕΣΠΑ κι "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" τρέχουν παράλληλα και συμπληρωματικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.