Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Στον τόπο που γεννήθηκα... στον Νέο Πρόδρομο Ημαθίας

Άλλο ένα οδοιπορικό της εκπομπής “Στον τόπο που γεννήθηκα...” την Κυριακή. Αυτή τη φορά γνωρίζουμε τον Νέο Πρόδρομο Ημαθίας. 
Μικρό και τακτοποιημένο χωριό. Οι αυλές, γιομάτες από λουλούδια όλες και περιποιημένες. Μιλάμε για την ιστορία με τον κύριο Μελέτη στο άγαλμα του Ακρίτα. Ο πατέρας Φώτιος αναφέρεται στην εκκλησιαστική ιστορία.

Ξακουστές οι εκδηλώσεις και ξεχωριστές οι στιγμές που χαρίζει το μικρό αυτό χωριουδάκι και στους επισκέπτες, αφού η δράση του πολιτιστικού συλλόγου είναι πλούσια.

Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου όλο και κάποια εκδήλωση θα συναντήσεις να λαμβάνει χώρα εδώ.

Ο κυρ Γιώργος ο δάσκαλος μας μιλά για το παλιό σχολείο.

Συναντούμε έναν γεωργό με εκλεκτά αμπέλια, βιολογικά μας είπαν είναι, καμάρι του χωριού. Σε μια καταπράσινη αυλή εντοπίζουμε μερικούς από τους παλιούς κατοίκους του χωριού. Σε διπλανό σπίτι μας περιμένει ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Η κυρία θα μαγειρέψει και ο σύζυγος θα μας συντροφεύσει μουσικά.

Εκεί δίπλα από την εκκλησιά, κοντά στο παλιό σχολείο μαζεύεται κόσμος πολύς. Οι χοροί του τόπου αλλά και οι υπόλοιπες γεύσεις “κλέβουν” την παράσταση.

Αυτά και άλλα πολλά αυτή την Κυριακή 28 Απριλίου (των Βαΐων) στις 11:45 η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε έρχεται κοντά σας από όπου κι αν μας βλέπετε. Ελλάδα -εξωτερικό και μέσω δορυφόρων αλλά και διαδικτύου. Φυσικά και στον ΟΤΕ TV.

Μια μικρή “γεύση” από την εκπομπή για τον Νέο Πρόδρομο εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=92b1bWPoL0g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.