Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πρωταθλητής κορασίδων της Ε.Σ.Χ.Θ. ο Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΧΘ, η ομάδα του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αήττητη, έχοντας ως αντιπάλους τη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, το Μακεδονικό και το Πανόραμα με τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΑΣ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ 24 - 12

Α.Π.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 12 - 23

Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 31 – 13

ΠΑΣ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ - Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 24 - 27

ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 20 - 27

Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ- Α.Π.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 10 - 0 α.α.

ΟΙ αθλήτριες οι οποίες αγωνίστηκαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΛΑΚΕΣ : Βασιλειάδου Β., Πεπεγιάννη Σ., Χονδρού Δ.

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ: Σημαιοφορίδου Κ. , Χαντζάκη Λ. , Πιπερίδου Ι. , Κων/δου Ν., Νικοπολιτίδου Τ. , Σαββίδου Α.Μ. , Λουπείδου Κ., Λοκοβίτου Ε., Χαρτοματζίδου Η.

ΕΞΤΡΕΜ : Μουστοπούλου Α., Τοσουνίδου Β. , Μασούρα Ε. , Τοπαλίδου Β.

ΠΙΒΟΤ: Χαρτοματζίδου Α., Καπασακαλίδου Μ., Λιαρετίδου Β. , Παυλίδου Χ., Σιαπκάρη Ζ.

Μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ η ομάδα της πόλης μας προκρίθηκε κατευθείαν στις 8 καλύτερες της Ελλάδος χωρίς αγώνα μπαράζ, αφού η πρωταθλήτρια Βορείου Αιγαίου δε θα αγωνιστεί.

Το επόμενο στάδιο του πρωταθλήματος είναι η διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, όπου θα αναδειχθούν και οι 4 καλύτερες για την διεξαγωγή του τελικού final four, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Με την πρόκριση αυτή η ακαδημία χάντμπολ κοριτσιών του Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 89 προσθέτει μια ακόμα επιτυχία στις πολλές που έχει μέχρι σήμερα από την ημέρα δημιουργίας της, που για φέτος είναι η δεύτερη, αφού και η ομάδα των νεανίδων ,παρόλο που έπαιζε με παίκτριες μικρότερες σε ηλικία ( γεν.: 1996 & 1997 ) έφτασε και αυτή ένα βήμα πριν τις 8 της Ελλάδος.

Σε συνδυασμό με τις προσκείμενες προκρίσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες των Παγκορασίδων και των Μίνι Κοριτσιών στα πανελλήνια πρωταθλήματα, δικαιώνονται οι προσπάθειες και η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία HANDBALL Κοριτσιών του Α.Μ.Σ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89 θέτοντας και μεγάλους στόχους διακρίσεων .

Ο σύλλογος του Κιλκίς πιστεύει ότι με τη βοήθεια του Δήμου σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης , θα μπορέσει να διοργανώσει μια από τις δυο ημιτελικές φάσεις, και γιατί όχι και την τελική φάση ( final four ) , ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο final four της κατηγορίας προς όφελος της πόλης του Κιλκίς , αφού θα φιλοξενηθούν 5 διαφορετικές ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα , και προς όφελος για τις Κιλκισιώτισες αθλήτριες με μια μεγάλη διάκριση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.