Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Συγκλονιστική η συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες του 8ου Μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος - Πρωτιές για Φ. Αβράμογλου & Δ. Καραμανίδη στα 1000μ

Όλη σχεδόν η δρομική Ελλάδα ήταν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε την ώθηση στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχών. 1.111 μαραθωνοδρόμοι ολοκλήρωσαν τον επίπονο αγώνα των 42,195 χιλιομέτρων, 1.943 το δεκάρι, και άλλοι 3.347 το πεντάρι. Επίσης περισσότερα από 2000 παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου έτρεξαν στον μικρό αγώνα που έγινε για αυτά στη παραλία της Θεσσαλονίκης.
Το δικό τους μήνυμα κατά της τρομοκρατίας που έφτασε να εκμεταλλεύεται και να χρησιμοποιεί ακόμη και αθλητικές διοργανώσεις μαζικής συμμετοχής ερασιτεχνών αθλητών (βομβιστική επίθεση στον τερματισμό του Μαραθωνίου Βοστόνης τη περασμένη βδομάδα), έδωσαν οι δρομείς τρέχοντας με το αυτοκόλλητο "Why?" και τις μαύρες κορδέλες που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες σε όλους τους αγώνες.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς έδωσε για ακόμη μία χρονιά δυναμικό παρόν στη διοργάνωση με αθλητές του να συμμετέχουν τόσο στο μαραθώνιο, όσο και στους παράλληλους δρόμους των δέκα και πέντε χιλιομέτρων. 

Ωστόσο, εκεί που η συμμετοχή του ΓΑΣΚ ήταν συγκλονιστική ήταν ο αγώνας των 1000 μ μαθητών ηλικίας δημοτικού σχολείου στον οποίο όχι απλά συμμετείχε με 22 μικρούς αθλητές & αθλήτριες των Ακαδημιών του αλλά κατάφερε να κερδίσει τις πρώτες θέσεις τόσο στην κατηγορία των αγοριών όσο και των κοριτσιών. 

Η εντεκάχρονη Φανή Αβράμογλου εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά φέτος κερδίζοντας με άνεση τον αγώνα και φυσικά την κατηγορία των κοριτσιών, ακολουθούμενη από τον δωδεκάχρονο Δημήτρη Καραμανίδη που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του αγώνα και στην πρώτη της κατηγορίας των αγοριών, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς.



Δίπλα στους δύο μικρούς πρωταγωνιστές και τα υπόλοιπα “αστεράκια” των ακαδημιών του ΓΑΣΚ που βίωσαν με διάθεση τον δικό τους πανέμορφο αγώνα και χειροκροτήθηκαν για την υπέροχη προσπάθειά τους. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνα Μαδαράκη και Δημήτρη Μαδαράκη, Γιάννη Σαββίδη, Έλενα Μπόζη, Άννα Βουτσαλά, Εβελίνα Σάμσα, Βάσω Καραμανίδου, Ζωή – Αγάπη Σφήκα, Μαρία Ντουμανίδου, Αλέξανδρο Αλέρου, Αναστασία Μαβίδου, Βαγγέλη Παπαδόπουλο , Αναστασία Αναστασιάδου, Γιώτα & Αναστασία Φαρμάκη, Δήμο Αποστολίδη, Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Τραπεζίδου. 

Στο επίσημο αγωνιστικό σκέλος ο Αντώνης Σαρίδης τερμάτισε στην 221η θέση του μαραθωνίου με 3 ώρες 36'19'' , επίδοση που είναι και ατομικό του ρεκόρ, ενώ στην 783η θέση του αγώνα τερμάτισε ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος με 4 'ωρες 42'18 που αντιμετώπισε προβλήματα και σίγουρα τόσο η θέση όσο και η επίδοση δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητές του.

Στα 10.000 ο Στέλιος Δελόγλου ήταν 174 ος στη γενική κατάταξη με 48'54'' ενώ στα 5000 μ ο Κυριάκος Αβράμογλου τερμάτισε 375ος με 26'37.

Την αποστολή του ΓΑΣ Κιλκις συνόδεψαν στους αγώνες ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι Έφοροι κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣΚ Βλάσης Μαβίδης & Τάσος Βογιατζής, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ δήμου Κιλκίς Νίκος Σερασκέρης και οι γονείς των μικρών αθλητών του τμήματος που πήραν μέρος στους αγώνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.