Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

2ο βραβείο κέρδισε η συμπολίτισσά μας Diana Stanislao στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ποίησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Τη 2η θέση (Β’ Βραβείο) κατέκτησε η συμπολίτισσά μας Diana Stanislao στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ποίησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Με διθυραμβικά σχόλια παρουσίασε η κριτική επιτροπή τα έργα της Βενεζουελάνικης καταγωγής φωτογράφου στην απομονή των βραβείων το Σάββατο 27 Μαϊου στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου. 
Η Diana Stanislao ζει και εργάζεται στο Κιλκίς τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ ασχολείται με τη φωτογράφιση από τοπία και αξιοθέατα της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.


5 σχόλια:

  1. ΖΕΡΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ30 Απριλίου 2013 στις 8:51 μ.μ.

    Ντιάνα συγχαρητήρια.
    Γιά όσους δεν την ξέρουν: "Αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα, που λίγοι Έλληνες την αγαπούν τόσο.
    Η Βενεζουλιάνα μας ξεπέρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευη καζαντζιδου1 Μαΐου 2013 στις 3:43 π.μ.

    Μπραβο Ντιανα!Αλεξανδρε εχεις απολυτο δικαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MΠΡΑΒΟ ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ , ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ντιάνα εμπιστεύτηκε την Ελλάδα όσο λίγοι Ελληνες. Διατηρεί ένα αξιόλογο φωτογραφικό υλικό από όλον τον κόσμο. Μοιράζεται μαζί μας τον πολιτισμό και την κουλτούρα της πατρίδας της, κάνοντάς μας πλουσιότερους. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και την ευχαριστούμε που μας θυμίζει πως αξίζει να ξαναγαπησουμε την όμορφη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Holla Είσαι εσύ τελικά? Το 1997, σας επισκέφθηκα στην Βενεζουέλα στο Καράκας στο σπίτι σας? Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.