Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Τρίτη Άποψη, Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ επανέλαβε τη θέση ότι οποιαδήποτε λύση προωθηθεί στο ζήτημα της ονομασίας θα τεθεί σε δημοψήφισμα, σημειώνοντας ότι αποτελεί ευθύνη του, ως πρωθυπουργός της χώρας, να ζητά την άποψη του λαού για μείζονα ζητήματα της χώρας. Ελπίζω το ίδιο θα κάνει και η Ελληνική κυβέρνηση. 

@@ Ο  ΣΑΜΑΡΑΣ ο οποίος το 1993 παραιτήθηκε από Υπουργός των Εξωτερικών, για την ονομασία των Σκοπίων, νομίζουμε ότι οφείλει να ζητήσει την άποψη του Ελληνικού λαού εάν πρέπει να παραχωρήσουμε στους γείτονες το όνομα «Μακεδονία».
@@ Έστω και την εκδιώξουν την Χρυσή Αυγή από την Βουλή. Έχει αναρωτηθεί κανείς, πως θα τους αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία;

@@ Γνωρίζει πως θα κάνει, ένα εκατομμύριο Έλληνες, μουζαχεντίν που θα μισούν θανάσιμα την Νέα Δημοκρατία; Συμφέρει την Νέα Δημοκρατία;

@@ Ποιος με πλάγιο τρόπο επιδιώκει την διάλυση αυτού του ιστορικού κόμματος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή;

@@ Από πότε οι απολύσεις είναι μοχλός ανάπτυξης;

@@ Όταν λέμε: «η οικονομία μας είναι θωρακισμένη» τι εννοούμε;

@@ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ δημοσιογράφος: «Φασισταριά του κερατά είναι όλοι αυτοί που με βρίζουν». Ναι, όμως είναι «προοδευτικοί» και «δημοκρατικοί».

@@ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Για πρώτη φορά κυβέρνηση και Τρόϊκα συμφωνούν ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα το 2013 και 2014». Οι 15 .000 απολύσεις και τα χαράτσια δεν είναι μέτρα; Μήπως είναι ευνοϊκές ρυθμίσεις;

@@ ΣΑΜΑΡΑΣ: «Οι θυσίες πιάνουν τόπο, η κατάσταση αλλάζει, η ψυχολογία αλλάζει». Όντως οι θυσίες πιάνουν τόπο, ώστε να μη διαμαρτύρονται οι Τραπεζίτες. Η ψυχολογία αλλάζει και αυτή, πάντα προς το χειρότερο ώσπου να φθάσει στα όρια της εξέγερσης.

@@ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ βουλευτής Ν.Δ.: «Είχε μαζευτεί πολύ σαβούρα στο Δημόσιο. Δεν πήγαινε άλλο μ’ αυτό το άθλιο Δημόσιο». Δηλαδή κυρία Φωτεινή, βάζατε σαβούρα στο Δημόσιο για να είστε σίγουροι ότι θα σας ψηφίζουν; Ντροπή σου, αν αυτά τα είπες «ξεμέθυστη».

@@ ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ βουλευτής Νέας Δημοκρατίας- Πολιτικής Άνοιξης: «Σε πολλά υπουργεία επικρατεί πλήρης ακινησία». Βρε Ανδρέα, δεν περνάνε από τα Υπουργεία οι Τροϊκανοί να τους μαλώσουν;

@@ ΜΑΘΑΙΝΩ πως οι βουλευτές και των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης έχουν ένα άγχος: το πώς θα πάνε στις περιφέρειές τους το Πάσχα. Οι δικοί μας βέβαια δεν φοβούνται γιατί είναι «συνεπείς» απέναντι στους ψηφοφόρους του κόμματός τους!

@@ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ: «Έπρεπε να είχα επισκεφθεί το Άγιον Όρος νέος. Θα ήταν καλύτερα και για μένα και για την Ελλάδα». Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα. Ας ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και άλλοι σύντροφοί σου.

@@ Η εκδίκηση της ιστορίας. Να υποχρεώσουν το Σαμαρά να δεχθεί την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για τα Σκόπια! Είτε και σαν παράγωγο του ονόματος ακόμα. Θα πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

@@ Και να πανηγυρίζει από πάνω που δεν θα τα λένε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

@@ ΜΠΕΠΕ Γκρίλο Ιταλός πολιτικός: «Φοβάμαι μήπως η Ιταλία θα έχει το τέλος της Ελλάδος». Γιατί υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κανένας Ιταλός Σαμαράς που θα την σώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου