Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA στο Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατό αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κιλκίς το 1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και ήταν ενταγμένος στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων τιμής της εκατοστής επετείου της επικής μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού Κιλκίς κ. Γιωργαντάς Γεώργιος, η πρόεδρος του οργανισμού αθλητισμού και πολιτισμού δήμου Κιλκίς, ο τ. αντιδήμαρχος, εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικής υπηρεσίας δήμου Κιλκίς κ. Τσαντάκης Δημήτριος και ο αντιπρόεδρος του αθλητισμού και πολιτισμού δήμου Κιλκίς κ. Σερασκέρης Νίκος.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από διάφορες πόλεις της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, της ΗΠΕΙΡΟΥ και της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της διάδοσης του Ολυμπιακού Αθλήματος Τζούντο αλλά και της άριστης δουλείας που γίνεται στις ακαδημίες τζούντο του Αίαντα Κιλκίς που στεγάζονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο. Στον αγώνα έλαβαν μέρος αθλητές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (5 χρονών μέχρι βετεράνων +53). 


Από τον τοπικό σύλλογο Α.Σ. Αίας Κιλκίς συμμετείχαν είκοσι αθλητές και κατάφεραν να τον ανεβάσουν στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 7 χρυσά, 10 αργυρά και 6 χάλκινα, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι αθλητές του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 22 χρυσά, 14 αργυρά , 10 χάλκινα και την Τρίτη θέση ο Άρης Ιωαννίνων με 2 χρυσά, 4 αργυρά, 7 χάλκινα. 

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η οργάνωση του αγώνα τόσο σε γραμματειακή υποστήριξης όσο και κατά την διεξαγωγή του ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ», το καταστήματα «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» και την βιοτεχνία αθλητικών ειδών «PHILIPPOS SPORT» για την πολύτιμη και αμέριστη συμπαράσταση τους. 

Επίσης τον Δήμο Κιλκίς, τον Ερυθρό Σταυρό, τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου και ιδιαίτερα τους εθελοντές, αλλά και τον κόσμο, που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση. 

Επίσης συγχαίρει όλους τους αθλητές για το πάθος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα υπέδειξαν αν και ήταν για πολλούς ο πρώτος τους αγώνας. 

Για όσους γονείς ή παιδιά ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα πληροφορίες στα τηλέφωνα 2341076965, 6947325628, 6937057841.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.