Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Έπιασαν στα πράσα δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (09.03.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, ένας υπήκοος Αλβανίας 28 ετών και ένας ημεδαπός 41 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. 
Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους προαναφερόμενους τη στιγμή που ο 41χρονος επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κάνναβης στον 28χρονο και σε ένα ακόμα άγνωστο άτομο, το οποίο αναζητείται, έναντι απροσδιόριστου χρηματικού ποσού. Το άγνωστο άτομο αντιλαμβανόμενο την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή απορρίπτοντας σε αρδευτικό κανάλι μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη.

Σε αστυνομική έρευνα της περιοχής βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (490) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες έφθασαν στο σημείο με Ι.Χ. Φορτηγό με οδηγό 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετά την αποβίβαση των προαναφερομένων τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης Πέλλας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.