Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Μοιράζομαι τα χόμπι μου κι ό,τι αγαπώ»

"Θέλοντας να μεταμορφώσουμε τις βιβλιοθήκες μας σε κυψέλες δημιουργικών ανθρώπων που επικοινωνούν, μοιράζονται κι ανταλλάσσουν ιδέες και να ενώσουμε τις δυνάμεις της γειτονιάς και της τοπικής κοινωνίας απευθυνόμαστε σε ανθρώπους κάθε ηλικίας για να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια. 
Έχετε κάποιο χόμπι ή απασχόληση που αγαπάτε και πιστεύετε πως μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους; Εμείς σας δίνουμε το χώρο και τη βασική υποδομή και σας καλούμε να οργανώσουμε παρέα μια δημιουργική συνάντηση. Η πρότασή σας μπορεί να απευθύνεται σε μεγάλους και μικρούς, θα πρέπει να μπορεί να αναπτυχθεί σε μια συνάντηση στο χώρο της βιβλιοθήκης και να έχει σχέση με κάτι καλλιτεχνικό, πρακτικό, γενικότερα δημιουργικό (π.χ. μαθήματα πλεκτικής, βελονιές διακοσμητικές, κατασκευές με κολάζ, κοσμήματα, διακοσμήσεις με την τεχνική του απλικέ, διακοσμήσεις χρηστικών αντικειμένων κ.λ.π.)
Περιμένουμε τις προτάσεις σας! "

*Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη
Ελ. Βενιζέλου – Δημοτικός Κήπος 611 00 Κιλκίς
Τηλ. επικοινωνίας: 2341076338
Email: vivlkilk@sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.