Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"Για μια θετική μου ψήφο, με παραπέμπουν σε δίκη"

Σχετικά με το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης για παραπομπή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή σε δίκη, αναφορικά με το έργο της οδού Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσαμασλής δηλώνει τα εξής: 
«Η μοναδική πράξη για την οποία προτείνεται η παραπομπή μου σε δίκη είναι γιατί, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης το 2000, ψήφισα θετικά στην πρόταση για την κατασκευή του έργου στη Νομαρχιακή Επιτροπή της οποίας και ήμουν μέλος. 

Μία απόφαση που, λόγω της σπουδαιότητας της για τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, ελήφθη ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης του τότε Νομάρχη Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και σύμφωνης γνώμης του αρχηγού της παράταξής μας Χρήστου Κοσκινά. Μία απόφαση που δικαιώθηκε από την ιστορία, αφού ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής.

Έκτοτε, και μετά τη μία και μοναδική μου ψήφο, δεν είχα απολύτως καμία άλλη εμπλοκή, άμεση ή έμμεση με το έργο, τις συμβάσεις που υπεγράφησαν, τους διαγωνισμούς που διενεργήθηκαν και τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ψήφο του λαού και δεν μπορούμε να λέμε «όχι» στα μεγάλα έργα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.