Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Κάλεσμα ΕΛΜΕ για συμμετοχή σε συλλαλητήριο

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Μάρτη, 11.30 π.μ., Άγαλμα Βενιζέλου 
Να τους σταματήσουμε Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ !
Όλοι – ες μαζί, ξεκινάμε ένα κοινωνικό ανένδοτο, ένα παλλαϊκό αγώνα διαρκείας για την ανατροπή κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για μια άλλη προοπτική για τους εργαζόμενους, για τη νέα γενιά, για το δημόσιο δωρεάν σχολείο.

12 σχόλια:

  1. το σωστο ειναι προσκληση και οχι καλεσμα.αλλα τι περιμενεις απο κατσαπλιαδες καθηγητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ΄ταν μόνο αυτό; Έχουμε και λέμε:
    - 9 του Μάρτη ή 9 Μαρτίου και όχι 9 Μάρτη,
    - έναν κοινωνικό ανένδοτο και όχι ένα κοινωνικό...,
    - έναν παλλαϊκό αγώνα και όχι ένα παλλαϊκό..., και ακόμα (πιο εύηχο)
    - μιαν άλλη προοπτική και όχι μια άλλη...
    Αλλά κι εσύ, αγαπητέ ανώνυμε, δε γνωρίζεις ότι η ελληνική γλώσσα έχει ένα σημαδάκι που το λέμε τόνο;
    Όσο για το ''κατσαπλιάδες'' δε συμφωνώ, απλώς πιστεύω πως η γλώσσα κακοποιείται, συχνά, από τους λεγόμενους ''προοδευτικούς'', πολλές φορές μάλιστα εν αγνοία τους.
    Σαρκαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον τονο εχεις δικαιο,απλως δεν ξερω πως γινεται ο τονισμος στο πληκτρολογιο.οσο για την κακοποιηση της γλωσσας απο τους "προοδευτικους" γινεται απο γεννησεως του κκε και λοιπων "δημοκρατικων" δυναμεων.το "καλεσμα" τους δεν εχει να κανει με την φωνητικη γραφη,ουτε με τα τουρκικα σηριαλ,ουτε με την απαιτηση για καθιερωση των αρχαιων στα σχολεια(στην καθιερωση της "δημοτικιας" λενε ναι) οπως γινεται στο εξωτερικο.οι οποιες κινητοποιησεις και "αγωνες" καταληγουν ΠΑΝΤΑ στο στομαχι και στην τσεπη,οι δε μαθητες ειναι τα αφελη θυματα.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς τώρα θα έχετε την δεύτερη ευκαιρία να γράφετε σωστά Ελληνικά με την καθιέρωση των ειδικών σχολείων της Χρυσής Αυγής.

      Διαγραφή
    3. οταν το κκε συγκεντρωνει τα πιτσιρικια στο "σπιτι του λαου" για πλυση εγκεφαλου καλα ειναι.οταν πληρωνουμε χωρις να το θελουμε την ΕΡΤ για να μας κανει αριστερη πλυση εγκεφαλου παλι καλα ειναι.οταν εχουμε στα σχολεια προπαγανδα για το "επος" του πολυτεχνειου καλα ειναι.απλα δεν ανεχεστε εσεις οι "δημοκρατες" την αντιθετη αποψη.απο τον ιουλιο(η ιουλη αν προτιματε)θα περιμεναμε εναν "ξεσηκωμο" σχετικα με την Μυρτω ,την βιασμενη μαθητρια απο τον πακιστανο "μεταναστη".αλλα οπως εγραψα και πριν οι οποιοι "αγωνες" σας καταληγουν ΠΑΝΤΑ στο στομαχι και την τσεπη.

      Διαγραφή
    4. Τρικυμία εν κρανίω.

      Διαγραφή
  3. -Για το συλλαλητήριο θα πείτε τίποτα ή απλά βρήκατε ευκαιρία να ξεσπάσετε τα αντικομουνιστικά σας ένστικτα;
    -Για κοίτα ποιος γράφει για την κακοποίηση της γλώσσας: ένας που δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει το τονικό σύστημα στο πληκτρολόγιό του και που ξεκινά μια πρόταση με μικρό γράμμα και όχι κεφαλαίο. Κατά τα άλλα έχει άποψη!
    -Όσο για τον άλλο που πιστεύει ότι η γλώσσα κακοποιείται από τους λεγόμενους "προοδευτικούς" θα συμφωνήσω εάν σε αυτούς συγκαταλέγονται οι (παρα)μορφωμένοι "εθνικοπατριώτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 4.08΄, αφού δίνεις την ευκαιρία, διάβασε και κάτι που αμφιβάλλω αν ήξερες και σύ και ο πολύς κόσμος:
    Αντιγράφω ένα απόσπασμα από krasodad.blogspot.gr (3-3-13) με τίτλο: "Γι' αυτόν τον παιδικό προσηλυτισμό δε θα ακούσεις ποτέ τους εν Ελλάδι διανοουμενίσκους & δημοσιογραφίσκους να φρίττουν".

    "Όλοι, αριστεροί, διανοούμενοι και δημοσιοκάφροι, "έφριξαν" μέσα στη βδομάδα για μια μάζωξη παιδιών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λούτσα... αντίθετα όλες οι κότες δημοσιοκάφροι που τα κάνουν πάνω τους και μόνο στην ιδέα ότι οι αριστεροί μπορεί να τους χαρακτηρίσουν "φασίστες" δεν τόλμησαν να πουν ποτέ τίποτα για αυτόν τον προσηλυτισμό:
    6/2/2011--Για την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες
    Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.
    «Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.
    Ολες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, οι εδαφικές και οι άλλες πρέπει να απευθύνονται με εκδηλώσεις στα μικρότερα παιδιά και τους γονείς τους. Με απαιτητική προσπάθεια, επιστημονική γνώση και προσοχή λόγω ηλικίας, να αποκτήσουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε με τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Είναι σημαντική πλευρά της προετοιμασίας των νέων για τα μαθητικά χρόνια, της παρέμβασής μας στους νέους γονείς».

    Φυσικά η παραπάνω είναι μόνο μία περίπτωση. Αναφέρονται και άλλες, ενώ υπάρχουν και οι σχετικές αφίσες.
    Νικόλας
    ΥΓ.: Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ανήκω στο χώρο της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια όμως πρέπει να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ∆ΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΡ. ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΗΣΙΟΣ, ∆ΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΙ ∆ΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΟ ΕΞΑΕΤΕΣ ΠΑΙ∆ΑΚΙ ΤΟΥ, ΤΟΟΠΟΙΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ.
    ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ,ετών 1½εβιάσθη, εστραγγαλίσθη.
    Μερικα θυματα των Κομμουνιστων-συμμοριτων, βλεπετε τα παιδακια αυτα ηταν δοσιλογοι και προδοτες.
    Απο το βιβλιο του Πλευρη
    http://www.scribd.com/doc/49003091/%CE%9F-%CE%9B%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CE%9E%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AC-%CE%A4%CE%B9-%CE%A3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC-K-%CE%A0%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, αφού το έγραψε ο Πλεύρης έτσι θα είναι... Δε μας διευκρινίζεις και ποιός από τους δυο είναι; Ο γιος της ΝΔ ή ο πατήρ του ΛΑΟΣ;

      Διαγραφή
    2. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ.....6 ΕΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;;;;
      ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.