Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη Λαπόρδα σε Λιάπη

Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Κουλίνα και κ. Σιωνίδη επισκέφθηκε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Λιάπη Αντώνιο για να τον συγχαρούν για την ανάληψη των καθηκόντων του και να του ευχηθούν καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Λιάπη, ο οποίος κατάγεται από το Δήμο Παιονίας και συγκεκριμένα από τη Γουμένισσα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια της περιοχής. Έγινε ειδική αναφορά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που ταλανίζει την περιοχή και στο ζήτημα των κλοπών στην ιδιωτική αλλά και δημοτική περιουσία.

Από την πλευρά του ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Δήμου πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια των κατοίκων στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας και ειδικότερα της Παιονίας.



1 σχόλιο:

  1. ποιος ειναι ο ωραιος φωτογραφος που βγαζει τετοιες τελειες φωτογραφιες;;
    η ερωτηση ειναι ρητορικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.