Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

“Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πράξη”

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Β. Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Κιλκίς και την εταιρία lever-Σύμβουλοι Ανάπτυξης. 
Το θέμα αφορούσε την “Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πράξη”. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης. Την όλη εκδήλωση συντόνιζε από μέρους του Επιμελητηρίου η κα. Μαρία Καλογερίδου και βασικοί εισηγητές ήσαν οι κ.κ. Μαυρομάτης Δ. Καρυπίδης Θ. Πρίντζιου Μ. Και Τσολακίδης Δ., στελέχη της εταιρίας Lever-Σύμβουλοι Ανάπτυξης

Οι εισηγητές αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα θέματα :

· Η ανάπτυξη στην πράξη – προτάσεις εξωστρέφειας και εφαρμογές

· Στο Πρόγραμμα ενίσχυσης Μ.Μ.Ε. Στους τομείς Μεταποίησης – Εμπορίου – Υπηρεσιών – Τουρισμού στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 στην Π.Κ.Μ., με ανάλυση, προϋποθέσεις επιδότησης και επιλέξιμες δαπάνες.

· Στη ρευστότητα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εγγύηση δανείων, χρηματοδοτικά εργαλεία υποστήριξης.

Μετά τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τους παριστάμενους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.