Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Παρεμβάσεις Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία και Χρήστου Σπίγκου στην ημερίδα της ΔΗΜΑΡ για τα μεταλλεία Χαλκιδικής – Κιλκίς, στη Θεσσαλονίκη

Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο 
Με αποδεικτικά βίντεο από την αγαπημένη Σκανδιναβία και από τον Καναδά, τη χώρα του «επενδυτή» μας, το Μέτωπο έθεσε μεταξύ άλλων τα εξής ερωτήματα:
Γιατί οι Φινλανδοί διαδηλώνουν για να κλείσουν τα μεταλλεία, οι Αμερικάνοι φωνάζουν πώς ξεγελάστηκαν με τις θέσεις εργασίας και τα περί ανάπτυξης; Προσέξτε: ο κόσμος αυτός δε φοβάται τι ΘΑ πάθει από τα μεταλλεία – ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΗΔΗ!

Και αφού όλα αυτά θα ήταν η «σωτηρία» του Κιλκίς, γιατί η πολιτεία λειτούργησε υπόγεια και κρυφά;

Γιατί αποκρύπτονται βασικά στοιχεία για το Κιλκίς; Γιατί αποκρύπτουν και παίζουν μαζί μας για το θέμα του ουρανίου; Θέλει εξειδίκευση στη λογική για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα;

Γιατί το ίδιο σθένος, επιμονή και αυστηρότητα δεν επέδειξε ΠΟΤΕ η πολιτεία για το ξεχασμένο Κιλκίς, σε άλλα αναπτυξιακά σχέδια;

Εμείς χωρίς μέσα θα εποπτεύουμε τον κολοσσό, και η πολιτεία που σήμερα δεν μας ακούει, με το πρώτο μας σφύριγμα για παράβαση της εταιρείας, θα την ξηλώσει; Αυτό κι αν είναι πατέντα !

Η κατάσταση είναι σοβαρή και τα ΓΙΑΤΙ είναι πάρα πολλά !

ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΜΕ από το Κιλκίς ότι αυτό που επιχειρούν πρέπει να το θεωρήσουν κιόλας πως ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. Μεταλλεία στο Κιλκίς δε θα γίνουν ! 

ΔΗΜΑΡ Κιλκίς: Χρήστος Σπίγκος 
Σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας, εξοργίστηκε πολλάκις και αντιπαρατέθηκε ευθαρσώς σ’ όποιους διέκοπταν ομιλητές επειδή δεν συμφωνούσαν μ’ αυτά που άκουγαν.

Ο Χρ.Σπίγκος μίλησε αμέσως μετά την παρέμβαση του Μετώπου Ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσσια-Πάικο και σημείωσε για την περίπτωση του Κιλκίς την ιδιαιτερότητα της έλλειψης του νερού.

Είπε πως σε αυτήν την επένδυση, το κέρδος είναι όλο της εταιρίας, το ρίσκο όμως, που ενίοτε συνοδεύει μια επένδυση, είναι όλο των κατοίκων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.