Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πήγαν να ληστέψουν αλλά την πάτησαν

Στις 01.03.2013 το βράδυ συνελήφθη στον Κοπανό Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας υπήκοος Ουγγαρίας 45 ετών, διότι ο προαναφερόμενος μαζί με άλλους τρεις άγνωστους συνεργούς του αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικία ενός 33χρονου, πλην όμως δεν τα κατάφεραν γιατί έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο. Εντοπίστηκαν και τελικά συνελήφθη ο 45χρονος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δε συνελήφθησαν και αναζητούνται. Σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένας φακός και ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.