Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Συνελήφθησαν στους Ευζώνους Κιλκίς δύο διακινητές λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (27.03.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Πακιστάν 19 και 23 ετών, που διευκόλυναν την έξοδο δύο μη νόμιμων μεταναστών από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 
Αρχικά, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Ευζώνων Κιλκίς), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο να κινείται πεζός και κατά τον αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου αυτός κατείχε και υπέδειξε δημόσιο έγγραφο νομιμοποίησης της παραμονής του στη χώρα που ήταν πλαστό.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος ανέμενε τον 23χρονο, ο οποίος έφτασε στο σημείο με ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ομοεθνούς τους, στο οποίο είχε επιβιβάσει δύο μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό ο 19χρονος αφού παραλάβει τους μη νόμιμους μετανάστες να διευκολύνει την προώθησή τους στο έδαφος τρίτης χώρας, έναντι αδιευκρίνιστης χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν:
το προαναφερόμενο όχημα του οποίου ο ιδιοκτήτης αναζητείται και
το προαναφερόμενο πλαστό έγγραφο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 23χρονος, απασχόλησε και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παράβαση του Νόμου "Περί Αλλοδαπών".

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.