Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

"Κύριε Τερζίδη, στη θέση σας θα ζητούσα μια αντρίκια συγγνώμη από τους δημότες Κιλκίς"

Υπογράφει ο εντεταλμένος
σύμβουλος καθαριότητας δήμο Κιλκίς
Αντώνης Μανουσαρίδης
"Με λύπη διάβασα την ανακοίνωση που εκδώσατε σε απάντηση της συνέντευξης τύπου που παρέθεσα στις 04 Μαρτίου 2013. Δυστυχώς δεν ενημερωθήκατε σωστά, με αποτέλεσμα να εκτίθεστε συνέχεια και ίσως ανεπανόρθωτα. Η συνέντευξη τύπου είχε δύο σκέλη. Το πρώτο ήταν ο απολογισμός έργου της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και το δεύτερο η αποσαφήνιση των φημών της παραίτησής μου. Λυπάμαι κύριοι γιατί όσα ανέφερα για το πρώτο σκέλος της συνέντευξής μου ήταν αληθινά και τα στοιχεία είναι από τις Υπηρεσίες του Δήμου. Εσείς δεν ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ να με βγάλετε ψεύτη για κάποιο από τα στοιχεία που παρέθεσα στην συνέντευξη τύπου. 

ΜΑΚΑΡΙ να το κάνετε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ενημερωτικά σας λέω, ότι δεν αντικαταστάθηκα από επικεφαλής του τομέα της Καθαριότητας. Όσο για τις σχέσεις μου με συναδέλφους της παράταξής μας, σας διαβεβαιώ ότι είναι άριστες με όλους και όλοι εκτελούν άψογα τα καθήκοντά τους. 

Αργήσατε κύριε Τερζίδη να δώσετε συμβουλές και τις δίνετε σε λάθος άνθρωπο. Συμβουλές έπρεπε να δώσετε σαν Δήμαρχος στους υφισταμένους Αντιδημάρχους σας στον τομέα Καθαριότητας, για να παράγουν έργο και όχι σε εμένα. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κιλκίς έχει πετύχει την τελευταία διετία να αλλάξει την εικόνα της πόλης και των οικισμών. 

Σας προκαλώ να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη για να ακούσετε τα συγχαρητήρια των απλών ανθρώπων για την Καθαριότητα. Εγώ στην θέση σας δεν θα έδινα αυτή την απάντηση. 

Θα ζητούσα μια ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον δημότη του Δήμου Κιλκίς, για την αδιαφορία που επέδειξε η Δημοτική σας αρχή. Κλείνοντας να σας ενημερώσω ότι δεν έχω καμία αγωνία, αλλά δουλεύω πάντα ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ, επιτελώντας ένα έργο που προβάλλεται από μόνο του.

ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ............... "

6 σχόλια:

  1. Μανουσαριδη η λες αστεία η είσαι αστείος, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κιλκίς έχει πετύχει την τελευταία διετία να αλλάξει την εικόνα της πόλης και των οικισμών'' ας είναι καλά ο καημένος ο Παπαδάκης που τρέχει ολημερίς και οληβραδης χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνακηηηηηηηηη
    Αντωνακηηηηηηηηη
    Αντωνακηηηηηηηηη
    ήσυχα αγόρι μου, αν πάρει χαμπάρι η αγορά ότι τολμάς και γράφεις, κάηκες,θα στα βγάλει όλα στην φόρα και μετά θα είναι αργά για την επομένη θητεία σου.Για αυτό λέω κανε καλύτερα το Κινέζο ξέρεις εσύ μην χάσεις την θέση σου από αυτήν που τρεχάτε παρέα στον Δήμο.Το παιχνίδι στήνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ.ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ.ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΥΓΕ ΑΛΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο την ελληνική ταινία με τον Γιώργο Κωσταντινου την Μάρω Κοντού:
    Σκασμός Αντωνακηηηη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.