Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πύρρειος νίκη για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος, κυρίως προς το τέλος του, με τους παίχτες και το κόσμο μια γροθιά, κατάφερε να πάρει μια πύρρειο όπως αποδείχθηκε νίκη η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. 
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Κιλκισιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα παίρνοντας διαφορά πέντε τερμάτων στη λήξη του ημιχρόνου. Όμως το δεύτερο μέρος επεφύλασσε διαφορετική τροπή. Λίγο η χαλαρότητα των γηπεδούχων και περισσότερο τα αλλοπρόσαλλα διαιτητικά σφυρίγματα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια λίγο πριν το τέλος του. 
Οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Σκάρλου - μπήκε μετά την αποβολή του Τριανταφύλλου - έγειραν τη πλάστιγγα υπέρ του Γ.Α.Σ.Κ. Ο κόσμος χθες στο νέο κλειστό ήταν συγκλονιστικός και βοήθησε τα μέγιστα στη κατάκτηση της νίκης, δείχνοντας ''ιώβεια'' υπομονή στις προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις. 

Παρόλα αυτά στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν φίλοι της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κινούμενοι προς τους διαιτητές, κάτι που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας αφού οι πέντε - έξι που εισήλθαν πήγαν και αγκάλιασαν τους αθλητές μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη που πήραν. 

Μάλλον η έδρα του Κιλκίς ''τρομάζει'' κάποιους που θέλουν ν'αντιμετωπίσουν την ομάδα μας χωρίς φιλάθλους, μιας και είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας, πιστεύοντας ότι έτσι θα τη καταβάλλουν ευκολότερα. 

Σίγουρα θα τιμωρηθούν με μία αγωνιστική - ίσως και περισσότερες - οι Τριανταφύλλου και Πίτος που αποβλήθηκαν και κρατήθηκαν τα δελτία τους ( δεν θ'αγωνιστούν με το Δούκα ). Η σύνθεση και τα τέρματα που επιτεύχθηκαν:

Κριεζής, Τζιώκας, Πίτος 3, Κυπραίος 7, Καλπακίδης, Δούγιας 1, Γρηγοριάδης 4, Γιαβασίδης, Χοτζούδης 1, Δελημήτης, Δημάκης 2, Μαραντίδης, Τριανταφύλλου, Δεληγιάννης 1, Σκάρλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.