Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος εκπαίδευσης στο Πολυεθνικό Κέντρο στην Κρηστώνη Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου της Κρηστώνης) το Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης 2013, που πραγματοποιήθηκε από 4 έως 15 Μαρτίου 2013. 
Το σχολείο παρακολούθησαν τριάντα έξι εκπαιδευόμενοι, εκ των οποίων μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, πολίτες καθώς και ένας Αρμένιος Αξκός. Σκοπός του Σχολείου είναι η προετοιμασία των εκπαιδευομένων σε βασικά θέματα /έννοιες Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης. 


Σε όλους τους συμμετετέχοντες απονεμήθηκαν βεβαιωτικά συμμετοχής ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα Σχολεία κατά τη διάρκεια του έτους. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα του Πολυεθνικού Κέντρου www.mpsotc.gr

1 σχόλιο:

  1. Μήπως θα έπρεπε να ονομάζεται "Ένοπλο Βασικό Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης" (βλέπε την πρώτη φωτογραφία);
    Θα ήταν ενδιαφέρον εκτός από τον τίτλο του να παρουσίαζαν και το αναλυτικό πρόγραμμα, για να διαπιστώσουμε πόσο σχετίζεται με την καημένη την "Ειρήνη" η οποία έχει γίνει άλλοθι για πολλές "δημοκρατικές" καταπατήσεις δικαιωμάτων τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.