Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δήλωση Αγαθοπούλου για την ημέρα της γυναίκας

Η βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ε. Αγαθοπούλου δήλωσε για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας: «Οι εργάτριες τότε έσπασαν το φόβο, αγωνίστηκαν, πάλεψαν για ν' αποκτήσουν δικαιώματα που δεν είχαν ποτέ. Για ισότητα δηλαδή με τους άντρες εργάτες. Σήμερα που τα δικαιώματα έγιναν παρελθόν για όλους τους εργαζόμενους και κυριαρχεί η εργολαβική, ανασφάλιστη, κακοπληρωμένη, προσωρινή εργασία, σήμερα που οι κυβερνώντες γυρίζουν τις εργασιακές σχέσεις ανδρών και γυναικών πολλά χρόνια πίσω, πρέπει η 8 Μάρτη, ημέρα της γυναίκας, να δείχνει το δρόμο. Όχι μόνο ως μορφή διεκδίκησης, αλλά και ως στάση ζωής. Όπως ήταν πάντα όποτε χρειάστηκε, οι γυναίκες θα είμαστε μπροστά στον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής άθλιας κατάστασης. Οφείλουμε στον εαυτό μας και στις επόμενες γενιές αξιοπρεπή ζωή και θα την κερδίσουμε.»

3 σχόλια:

  1. μπειτε στο ιστολογιο polemosgenel.blogspot.gr και θα μαθετε πολλα γι'αυτην την ημερα αλλα και για τον περιουσιο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλτε κανένα άρθο του Καζάκη τόσο πολύ σας ενοχλουν οι αλήθειες που λέει.Μην βάζεται μόνο τους ψευτοαριστερούς που στο κάτω κάτω για χόμπυ ασχολούνται με την πολιτική του κοιμίσματος...ΕΠΑΜ-ΕΛΛΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Καζάκης αριστερός είναι φίλε.
      το πρόσφατο άρθρο του: http://dimitriskazakis.blogspot.co.uk/2013/03/blog-post_5.html#more

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.