Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο "Άθλος" Κιλκίς με εννιά συμμετοχές κατέκτησε επτά μετάλλια στο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στη Μίκρα Θεσσαλονίκης

Στις 2-3 Μαρτίου 2013, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Ένωσης Βορείου Ελλάδος για τις ηλικίες από 1999 έως 2002.Το πρωτάθλημα αυτό έγινε με αφορμή το τουρνουά ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία στις 27 Απριλίου 2013. Χαρακτηριστικά όποιος Αθλητής κατακτούσε την πρώτη θέση σε αυτό το πρωτάθλημα έπαιρνε αυτόματα την πρόκριση για το τουρνουά της Βουλγαρίας με τα έξοδα να καλύπτονται από την Εταβε. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν εννέα αθλητές με την παρακάτω κατάταξη και θέση που κατέλαβαν:

Νικολάου Αριστείδης κιλά + 65 ηλικία 1999 πρώτη θέση χρυσό μετάλλιο πρόκριση Bουλγαρία, Κυριακίδης Κλεόβουλος κιλά -57 ηλικία 2000-2001, πρώτη θέση χρυσό μετάλλιο πρόκριση Βουλγαρία, Σαμουηλιδης Χρ'ηστος κιλά -61 ηλικία 2000-2001 τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Νικολάου Παναγιώτης κιλά -61 ηλικία 2000-2001 τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Δαδούπη Νίκη κιλά -47 ηλικία 2000-2001 τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Νικολαιδης Γρηγόρης κιλά -57 ηλικία 1999 τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Κατσαούνης Ιωαννης κιλά -49 ηλικία 2002 τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Ζάρπας Ανδρέας κιλά -53 ηλικία 2000-2001 οκτάδα, Λαλατσης Νικόλαος κιλά -49 ηλικία 2000-2001 οκτάδα. 

Ο αρχηγός Ομάδας Μουτσακης Αναστάσιος και ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσαν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του συλλόγου αφού με εννέα συμμετοχές έφεραν επτά μετάλλια και δυο προκρίσεις για την Βουλγαρία. 

Τέλος ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ότι τα αποτελέσματα των αγώνων δείχνουν την σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου πλασάροντας σχεδόν το 85% των συμμετεχόντων στα μετάλλια της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας για την κάλυψη μέρους των εξόδων συμμετοχής και σίτισης των αθλητών του Σωματείου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.