Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Στον τόπο που γεννήθηκα… Ανασκόπηση

Η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» κλείνει δυο χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και όπως πέρυσι σας παρουσιάζει δυο εκπομπές ανασκόπησης. Παραλειπόμενα και στιγμές που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Λάθη και χιουμοριστικές στιγμές….. 
Δυο χρόνια ΜΑΖΙ μέσα από την συχνότητα της 4Ε οι Έλληνες όλης της Οικουμένης κάθε Κυριακή γινόμαστε μια παρέα και φέρνουμε τα χωριά και τις κωμοπόλεις μας και πάλι στο επίκεντρο. Η ομάδα της εκπομπής σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της και σας υπόσχεται πως θα συνεχίζει με την ίδια αγάπη. Άλλωστε τα γυρίσματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις ιστοσελίδες, μπλογκς , εφημερίδες για την πολύτιμη βοήθεια σας όλον αυτόν καιρό.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11:45 έρχεται η πρώτη εκπομπή ανασκόπησης για τη φετινή σεζόν….

Δείτε αυτή την Κυριακή …..
Αγκαθιά Ημαθίας

Πάσχα στην Νέα Ευκαρπία

Αξός Πέλλας

Παναγίτσα Πέλλας

Λιποχώρι Πέλλας

Σχοινάς Ημαθίας

Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Παλαιός Πρόδρομος Ημαθίας

Μακρύγιαλος Πιερίας

Βασιλικά

Τρίλοφος

Άσσηρος

Σταυρός

Χαλάστρα

Σε επανάληψη την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 16:45 . Την ίδια ώρα και μέσω ΟΤΕ TV και διαδικτυακά αλλά και παγκόσμια στις πέντε ηπείρους!


Μια μικρή «γεύση» στο τηλεοπτικό σποτ
https://www.youtube.com/watch?v=10Mb5oxpnyc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.